Drake Reyes - John Cline PK [Jack]

• Thread starter Thread starter huey
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 218
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

huey

maganyos.oroszlan
2024. 08. 23.
102
148
18
LS karakter
javier.bienvenida
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Drake Reyes
Panaszra tett személy InGame neve:
John Cline
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Történt SF-ben egy ATM amire JELÖLETLEN giuliával mentem ki, illetve már az érkezésem elött, lekapcsoltam a villogót hogy ne vegyenek észre. Amint kiértem egyből a fentebb emlitett ember kiszállt az autóból, majd elkezdett rám darálni MP5-el. Történt egy adminügy, mivel a srácok bebuggoltak az autóba, ami végül meg is lett oldva. Jack intézte az ügyet amit semmisnek itélt meg. Az illegál részéről én azt a választ kaptam ooc, idézem, "Waldheri Bauer: (( annyira egyertelmu jeloletlen giulia idejon atm rablasra ))" Ha egyértelmű, hogy rendőr van az autóba, Ha nem akkor is megkell győzödni hogy nem civil van benne, egyik volt FK társamat is ezért rakta be Pelambre jailba, mert jelöletlenre lőtt, viszont semmi bizonyitékot nemtudott felmutatni, hogy aki benne üllt az ténylegesen rendőr volt. [https://armin.kim/seepaste/BMg1]
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Illetve jó lenne ha a társaság amibe John Cline is tartozik visszavenne a stilusából adminügynél, mert eléggé lekezelő volt. válaszotok előre is köszönöm. ui: még MDC-t se volt időm kapcsolni, szóval azt se lehet mondani hogy valamilyen úton-módon tudták, hogy az vagyok, igy akár még civil is lehettem volna, és itt mutatkozik meg nagyrészt, hogy nem azt nézik ki ül az autóba, hanem név alapján lőnek az emberre. [https://armin.kim/seepaste/kei1] Először benne lenne az RP folytban a társa, aztán realizálja, hogy animba volt mert leugrott egy kb 20-25 méter magas tetőröl, utána már a semmis jobban hangzik.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, várom a panaszra tett játékos válaszát 24 órán belül.

• Kedvelés
Reactions: Balint123 és huey
Szia. Hamár megemlítesz engem ebben a pkban hozzá szeretném fűzni, hogy nem csak ezt mondtam. Az tény, hogy ez így magában nem elég arra, hogy John lőjjön viszont azt is mondtam amit ide nem raktál be, hogy látható volt rajtad a 'police-tek' mellény illetve 2 nagykaliber is. Lassan is jöttél és szerintem egy illegálos aki egy rablást követ el nagyon a 'top formájában' van és figyel mindenre. Egy jelöletlen Giulia amit a rendőrök sokszor használnak, 2 nagykali, police mellény de ha még azt nem is látja akkor csak simán mellény és lassan jössz oda a rabláshoz. Szerintem John helyébe mindenki más lőtt volna aki odafigyel. Köszönöm ha elolvastad ezt a választ!

Hello! Én úgy gondolom ebben a szitúációban elég feltűnő dolog az, hogyha valaki elmegy a téren keresztbe, majd visszafordul és az ATM felé veszi az írányt. Nem gondolom hogy egy civil ezt megteszi. És ez mellett még látszódott a szemszögemből, hogy az emberünkön nagykaliber van a melkahasára helyezve. Ez még egy indok hogy tüzeljünk rá. Mivel tudtuk azt hogy nem lesz csapattárs ilyen autóval és felszereléssel, ezért érthető volt hogy Rendőrrel állunk szemben. Köszönöm hogy megnéztétek az ellenérvelésem!

Irjátok le még amit szeretnétek aztán jövök a birálattal.

• Kedvelés
Reactions: Balint123
Hello! Én úgy gondolom ebben a szitúációban elég feltűnő dolog az, hogyha valaki elmegy a téren keresztbe, majd visszafordul és az ATM felé veszi az írányt. Nem gondolom hogy egy civil ezt megteszi. És ez mellett még látszódott a szemszögemből, hogy az emberünkön nagykaliber van a melkahasára helyezve. Ez még egy indok hogy tüzeljünk rá. Mivel tudtuk azt hogy nem lesz csapattárs ilyen autóval és felszereléssel, ezért érthető volt hogy Rendőrrel állunk szemben. Köszönöm hogy megnéztétek az ellenérvelésem!
Szia, amit irtam is az ügyön, szeretnék egy képet/videót látni arról hogy te észreveszed rajtam a fegyvert, mert ez hogy elmegyek melletted kb 100km/h-val, nem tartom olyan validnak hogy te észreveszed rajtam azt a nagykalibert, és a kicsi irást a mellényen. Elhiszem hogy ti illegálosként "top formában" vagytok, de ez akkor is nonszensz hogy te pont látod, főleg úgy hogy amikor bekanyarodtam te már száltál ki és elkezdtél túrni engem. illetve igen jó szemed lehet hogyha a sarokról látod, hogy nálam nagykaliber van és mellényben vagyok, úgy hogy te egész végig a kocsiban ülsz.

• Kedvelés
Reactions: gem
Szia. Hamár megemlítesz engem ebben a pkban hozzá szeretném fűzni, hogy nem csak ezt mondtam. Az tény, hogy ez így magában nem elég arra, hogy John lőjjön viszont azt is mondtam amit ide nem raktál be, hogy látható volt rajtad a 'police-tek' mellény illetve 2 nagykaliber is. Lassan is jöttél és szerintem egy illegálos aki egy rablást követ el nagyon a 'top formájában' van és figyel mindenre. Egy jelöletlen Giulia amit a rendőrök sokszor használnak, 2 nagykali, police mellény de ha még azt nem is látja akkor csak simán mellény és lassan jössz oda a rabláshoz. Szerintem John helyébe mindenki más lőtt volna aki odafigyel. Köszönöm ha elolvastad ezt a választ!
Szia, nagyjából 100 km/h-val mentem, és amikor a sarkon kanyarodtam be, már akkor kiszállt John, és elkezdett lőni rám, az hogy giuliával vagyok nem változtat a helyzeten, lehetett volna civil is az autóban, aki megnézi hogy mit csináltok, erre nem egyszer volt már példa. Várom a bíráló admin válaszát az üggyel kapcsolatosan. ill. amit te irtál az ekte nonszesz és hülyeség ([2025-07-22 14:01:16] [Output] : Waldheri Bauer: (( annyira egyertelmu jeloletlen giulia idejon atm rablasra ))
[2025-07-22 14:01:19] [Output] : Waldheri Bauer: (( alap doliog ))).

Sziasztok megérkeztem a birálattal.

Én sem tartom helyén azt, ahogy bekanyarodott te egyből kiszálltál és el kezdtél rá lőni ennyi erővel egy civil is lehetett volna.

Igy a Panasz jogos szankcióját megkapta.

• Kedvelés
Reactions: Balint123 és huey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.