Douglas Gill--->jelentkezés

• Thread starter Thread starter !Flare
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 63
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

!Flare

Újonc
2025. 05. 18.
30
14
LS karakter
Douglass Gill
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: just_dimbum​
2. Hogyan szólíthatunk? Ádámnak vagy Ádinak.​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 53​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, see-n és Real-en is TEK-es voltam.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Tizenöt éves vagyok, debrecenbe egy rendvédelmi suliba járok, szeretek focizni. Már egy ideje boxolok verseny szinten és nagyon érdekelnek a rendvédelmi szervek, főleg az ORFK.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Kedves, tanulóképes, tiszteletudó srác vagyok ,viszont néha túl türelmetlen és néha tulságosan magamra veszem a dolgokat.​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Douglas Gill​
2. Születési helye, ideje: Debrecen.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Nemzeti Közszolgálati Egyetem​
4. Büntetett előéletű? nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Két hónap mulva járőrveztőnek képzelem el magam.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem, viszont az egyetemen minden szükséges dolgot megtanultam a fegyverekről, használatukról.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Előszür is felkapcsolnám a fényhídat majd felszolÍtanám ,hogy áljon meg egy biztonságos helyen,illetve kapcsolja le a motrot. Lerádióznám a 10-27-es kóddal ,hogy igazoltatom a ... rendszámú járművet. Mikor a megálított autó ablakához érek akkor bemutatkozok (jelvényszám, rendfokozat, név) majd közlöm miért álítottam meg. Elkérném az iratokat és lefuttatnám a rendszerbe azokat az autóval eggyüt. Megkérdezném van e kötelező felszerelés, ilyenkor megkérem az igazoltatott személyt ,hogy nyissa ki a csomagtartót és mutassa fel a felszerelést.. Ha minden tiszta akkor elengedem, berádiózom ,hogy újra elérhető vagyok.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami fegyveres testület, amelynek feladata a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése és felderítése, valamint a törvények betartatásának biztosítása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes Az a személy, aki közvetlenül irányítja a szolgálatomat, beosztja a feladataimat,, értékeli a munkavégzésemet. A feljebb való felettes bármely olyan felsőbb rangú vagy beosztású rendőrtiszt, aki a közvetlen felettesem felett áll a parancsnoki láncban.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A szerint,hogy a személynek milyen sújjos a priusza.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Egy lelkiismeretes, kedves, tiszteletudó egyetemistának gondolom magam.Kijártam az egyetemet és úgy gondolom készen állok az akadémia kihívásaira. Van egy kettő csodálatos gyerekem és egy gyönyörű feleségem.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Közlöm a rádióba ,hogy az üldözött személy fegyverrel rendelkezik és aktiválom a tűzparancsot ,továbbá erősítést hívok.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? A tulajdonost megbilincselve beviszem az kapitányásgra, elmondom a jogait és kikérdezem, ha nincs semmi bizonyítéka a tulajdonosnak akkor az elemek átvizsgálása után elkezdődik a tulajdonos előállítása.​

Utoljára szerkesztve:
DAWNCITY-2.png

DAWN CITY RENDŐRSÉG

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.