- 2025. 05. 27.
- 28
- 5
- LS karakter
- Werner Green
- LV Karakter
- Werner Green
InGame/Discord neved:
botoskormos (discord)
A ban időpontja:
pár hónapja
Moderátor/Adminisztrátor neve, aki bannolt:
nem tudom
A ban oka:
Szerverhirdetés
Amiért szeretnéd az unbant:
Sziasztok! Szép reggelt,napot,estét! Discordon kaptam pár hónapja egy kitiltást. Én semmilyen szervert nem hirdettem, feltörték a fiókomat, és több tucatnyi szerverre elküldtek valami szervert amit én sem tudok, hogy milyen szerver lehetett. Nagyon sajnálom, de tényleg nem én állok ez mögött, és nagyon szeretem a dawnmta-t, a dawnmta közösségét, és mindent is benne. Azóta raktam egy új, biztonságos jelszavat és e-mailt, így nem lenne többet ilyen gond,hogy feltörnek. Ha levennétek a kitiltásom, nagyon hálás lennék nektek.
Megjegyzés:
Köszönöm a témára fordított időtöket!
botoskormos (discord)
A ban időpontja:
pár hónapja
Moderátor/Adminisztrátor neve, aki bannolt:
nem tudom
A ban oka:
Szerverhirdetés
Amiért szeretnéd az unbant:
Sziasztok! Szép reggelt,napot,estét! Discordon kaptam pár hónapja egy kitiltást. Én semmilyen szervert nem hirdettem, feltörték a fiókomat, és több tucatnyi szerverre elküldtek valami szervert amit én sem tudok, hogy milyen szerver lehetett. Nagyon sajnálom, de tényleg nem én állok ez mögött, és nagyon szeretem a dawnmta-t, a dawnmta közösségét, és mindent is benne. Azóta raktam egy új, biztonságos jelszavat és e-mailt, így nem lenne többet ilyen gond,hogy feltörnek. Ha levennétek a kitiltásom, nagyon hálás lennék nektek.
Megjegyzés:
Köszönöm a témára fordított időtöket!
Utoljára szerkesztve:
.png)