Dimitri Harrison

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

SkazzzY

Újonc
2025. 08. 27.
7
0
LS karakter
Dimitri Harrison
LV Karakter
Dimitri Harrison
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Laci, Kupaknak szoktak becézni vagy skazzynak.
Hány éves vagy?
15
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
Közel egy éve, pár hónap kihagyással.

Hány játszott perccel rendelkezel?
14980
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
Egy 3 órát minimum.
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Laci vagyok, somogy megyében élek. Elég sokat szoktam RP.-zni, van hogy más szervereken de nagyon szeretek. Fontos számomra a fegyelem, a pontosság, és a tisztelettudó beszéd. Szeretek csapatban is dolgozni, és könnyen alkalmazkodom új helyzetekhez/feladatokhoz. Segítőkész ember vagyok, és amit elkezdek azt végig is csinálom.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Szeretnék jókat rp-zni igazából, és élőben is a honvédelmi iskolába járok. Lényegében közel áll a szívemhez, és lesz mivel eltöltenem az időmet.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Nem rendelkezek.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Nem voltam frakcióba, autókat árúsítottam általában.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név Dimitri Harrison
Születési hely, idő: Los Santos, 2000.01.18

Anyja neve: Nina Harrison
Bejelentett lakcím: N/A
Állampolgársága: Amerikai, Görög
Személyigazolvány száma: ?

Neme: Férfi
Családi állapota: Házas
Testmagassága: 190cm
Testsúlya: 90kg

Telefonszáma: ?
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
fejl-c2.png

Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: Los Santos, 2020

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Los Santosi rendészeti iskola
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): N/A
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: N/A
Nyelvismeret (ha van): Angol, Görög, Magyar
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Katonai rendész, Festő
Korábbi munkahelyek: Autó árús, fényező.
Munkaviszony fennállásának ideje:2018.01.01-2025.12.01.
Távozásának oka: Nem tetszett.

fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!

Volt, még pár évvel ezelőtt. Jogosítvány nélküli vezetés.
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!

Igen, tanúként.
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Természetesen.

Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: N/A
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem, mivel lejárt.
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!

N/A
fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt:2025.12.03

Aláírás: Dimitri Harrison

Utoljára szerkesztve:
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség
STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELUTASÍTVA!

Tisztelt Dimitri Harrison!
Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.
A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte sajnálatunkat fejezzük ki, kérvénye elutasításra került.
Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve várjuk.
((Megjegyzés: Súlyos UCP, Játszott perchez képest nagyon sok Jail idő. Friss az unbann. Amennyiben szerzel még játszott időt és az arányt növelni tudod akkor legközelebb várjuk a jelentkezésedet!))

Tisztelettel,
Lucy Reyes r. Vezérőrnagy
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

• Kedvelés
Reactions: Kevin
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.