- 2026. 04. 01.
- 2
- 0
- LS karakter
- Diego White
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Máté de Matics becenevet használom inkább. 15 éves vagyok
Account ID-d?
3074
Hány játszott perccel rendelkezel?
13.800
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Máté vagyok 15 éves Baranya Vármegyei Lakos. kb 1 éve játszok a Dawnmta szerverén, voltak némi kihagyások amik honapokra gondolok.
jelenleg még iskolában tanulok 3éves szakközépben, Központifűtés és-gázhálózat rendszerszerlőnek tanulok. szabadidőmbe a barátaimmal szoktam lenni,
de e mellett eljárok kondiba, illetve edzésre is 4 éve ökölvívást sportolok vannak eléggé szép és sikeres eredményeim amire természetesen eléggé büszke vagyo,hiszen meg dolgoztam érte.
eléggé hamar tudok illeszkedni csapatban, könnyen tanulok, szoktam kérdezni amiket nemtudok, egy normális kedves srác vagyok, nem vagyok szemtelen, nem beszélek vissza de kiálok magamért ha igazam van!
Mi egy adminsegéd feladata?
Szabályzattal, RP-vel kapcsolatban segíteni, illetve a fórum bemutatása mit hol fog majd meg találni az illető, és minden olyan dolog, amit egy Adminnak nem kell beleavatkoznia
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
figyelmes, gyors, segítőkész, elsőnk át gondolja mielőtt bármit is meg tesz
Miért szeretnél DGH tag lenni?
azért szeretnék, mert tudok csapatban együtt működni, türelmes, megértő vagyok.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
azért válasszatok engem, mert szeretek segíteni másokon, hamar beilleszkedek, illetve szeretnék admin lenni a szerveren de elötte meg nézném magam itt .
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
kb 2 órát
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
elsőnek a Városházát, hogy ott tudja kiváltani az iratait, majd a autósiskolát és végűl a bankot, hogy a csekket ott tudja befizetni és még sok más helyet is.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív:kedves vagyok,megértő,figyelmes
Negatív: fel lehet idegesíteni könnyen, önző vagyok, többet nem nagyon tudok
Utoljára szerkesztve: