- 2024. 07. 30.
- 4
- 6
- LS karakter
- Diaz Tassis
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d:
diazka / 17 / 93
UCP előélet:
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Naponta akár 4-5 órát is fent tudok lenni a szerveren, abból legalább 3 óra aduty. De hétvégén, vagy amikor van több időm akkor persze többet leszek.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Naponta akár 4-5 órát is fent tudok lenni a szerveren, abból legalább 3 óra aduty. De hétvégén, vagy amikor van több időm akkor persze többet leszek.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Jól tudok csapatban dolgozni, felelősségteljesen döntök mindig, őszinte vagyok, nehéz esetekben is tudok megfelelően dönteni, tudom az érme két oldalának a fogalmát. Aktív vagyok, sok a szabadidőm. Panasz nem hiszem, hogy lenne rám általában jól meg tudom beszélni a dolgokat más játékosokkal. Szabályzatot ismerem, tisztában vagyok az alapvető RP fogalmakkal. És persze a legfontosabb, jó a helyes írásom. - Tudom, kicsit csúnyácska az UCP-m viszont úgy érzem, hogy megérdemlek egy esélyt.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Regisztrációm dátuma : 2024.08.06. / Azóta persze volt egy-két nagyobb kihagyásom, viszont most újult erővel elkezdtem megint a szerveren játszani nagyjából 2 héttel ezelőtt!
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Rengeteg gazdagrpn megfordultam már, voltam admin is, főadmin, szuperadmin stb-stb. Mindenhol diazka néven ismertek.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Sziasztok, Döme vagyok és 17 éves vagyok. Középiskolás tanuló vagyok jelenleg, autószereléssel foglalkozom. Szabadidőmben a barátaimmal vagyok általában, vagy itthon gépezek spanjaimmal együtt. Szeretek zenét hallgatni, motorozni, sorozatozni. Körülbelül már 5 éve RP-zek, ekkor vettem meg az első saját gépemet. Fogalmam sincs, hogy még mit kéne bemutatni magamról, úgy hiszem majd egy beszélgetés keretei között jobban megismertek. - Persze, hogyha el lesz fogadva a jelentkezés.
Az ADMIN feladata.
Véleményem szerint egy admin feladata az, hogy figyelje a szerveren zajló eseményeket/eventeket, betartassa a szabályokat a játékosokkal, és biztosítsa a korrekt, élvezhető rpt minden játékos számára. Segítenie kell a játékosokat, ha elakadnak vagy kérdésük van, kezelnie kell a reportokat, valamint igazságosan kell döntenie amikor konfliktus/adminügy alakul ki. Fontos, hogy pártatlan legyen, ne éljen vissza az admin jogokkal. Emellett az admin feladata a közösség színvonalának fenntartása és az új játékosok támogatása is.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Fú, hát egy kicsit nehéz egy fontos helyet kiemelni, mivel egyszerűen rengeteg van. De akkor legyen például a VH - Városháza. Városházát igazándiból nem nagyon kell bemutatnom szerintem, a játékosok itt tudják felvenni/kiváltani az iratokat, ingatlan bejelentést intézni stb-stb.
Az ADMIN feladata.
Véleményem szerint egy admin feladata az, hogy figyelje a szerveren zajló eseményeket/eventeket, betartassa a szabályokat a játékosokkal, és biztosítsa a korrekt, élvezhető rpt minden játékos számára. Segítenie kell a játékosokat, ha elakadnak vagy kérdésük van, kezelnie kell a reportokat, valamint igazságosan kell döntenie amikor konfliktus/adminügy alakul ki. Fontos, hogy pártatlan legyen, ne éljen vissza az admin jogokkal. Emellett az admin feladata a közösség színvonalának fenntartása és az új játékosok támogatása is.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Fú, hát egy kicsit nehéz egy fontos helyet kiemelni, mivel egyszerűen rengeteg van. De akkor legyen például a VH - Városháza. Városházát igazándiból nem nagyon kell bemutatnom szerintem, a játékosok itt tudják felvenni/kiváltani az iratokat, ingatlan bejelentést intézni stb-stb.
.png)
.png)
.png)