Diaz Fonseca Jelentekzési lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Diaz Fonseca

Újonc
2025. 05. 18.
31
8
LS karakter
Taylor Shepperd
LV Karakter
Taylor Shepperd
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>20

Account ID-d?
>2319

Hány játszott perccel rendelkezel?
>52.600-perc

UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)

>Jelenleg nem férek hozzá az upc-platformhoz

Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok! Ákosnak hívnak illetve 20-éves vagyok.
Szabadidőmet online játékokkal töltöm ez nagyrészt a dawnmta tölti ki illetve cs2
Napi 8 órában dolgozom hegesztőként illetve szüret idő alatt kamionsofőrként.
Régebben sokat foglalkoztam programozással, szerverfejlesztésekkel, illetve weboldal készítésekkel, nekem akkor ez volt a munkám tudásomból kifolyólag, miután meglett a jogosítványom kisebb maszek cégeknek dolgoztam be mint fuvarozó majd közben elvégeztem egy hegesztő szakmát is amiben a mai napig is dolgozom.
Ezek mellet párkapcsolatban élek lassan 5 éve és úton van gyermekem is akit nagyon várunk már.

Mi egy adminsegéd feladata?
>Az Adminsegéd feladata első sorban az Adminok segítése kisebb/nagyobb kérdések megválaszolása, pár szóval összefoglalva az adminisztrátoroknak dolgoznak be ilyen téren, hogy a kisebb terhet levegyék róluk

Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd sok mindenen múlik hozzáálláson, a kitartás készség a türelmesség az odafigyelés teljes mértékben ezek közé sorolhatóak

Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném segíteni az Adminisztrátorokat illetve tanulni szeretnék

Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Első sorban tapasztalt vagyok a múltamból adódóan , mindig tökéletes munkát végeztem amit nem tudtam azt pedig megtanultam, soha nem kellet szenvedni velem vagy pedig moderálni, illetve engem komolyan érdekel ez a téma

Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi szinten 7-9 órát (késő délután éjszaka)

Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Első sorban a városháza: Itt tudják ki váltani az összes okmányt illetve sokszor fordul meg itt az ember ügyekkel kapcsolatban
Korház: Nos az ember életében ez egy olyan hely ahol soha nem akar megfordulni mégis sokszor itt köt ki
Szerelőtelep: Ez a hely több dologra is hasznos, első sorban autó szereltetése itt történik illetve az ember nagyon sokszor itt szerez barátokat a várakozás közben .

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>3 pozitív:
1:Kitartó illetve türelmes vagyok
2: segítőkész illetve emberszerető vagyok
3: Bármilyen formában is de nyugodt tudok maradni

3 Negatív:
1:Nem szeretem ha valaki tiszteletlen
2:Ha valaki hülyének nézi a másikat fel tud bosszantani
3:Utálom ha valaki nem őszinte.​

Szia, a legutóbbi jailed pont 1 hónapos, kicsit várjunk még vele. Próbáld újra pár hét múlva.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.