- 2025. 03. 18.
- 13
- 6
- LS karakter
- Aida Christine
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Ádám 16 Éves
Account ID-d?
>1843
Hány játszott perccel rendelkezel?
>14.905 UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Ádám vagyok, 16 éves. A focit és a kosarazást szeretem leginkább, ezek a hobbijaim. Mindig is fontos szerepet játszottak az életemben, mert segítenek kikapcsolódni és jól érezni magam. Apummal gyakran járok dolgozni, ami érdekes és sokat tanít. Szeretem a kihívásokat, és próbálok mindig fejlődni, akár a sportban, akár más területen. A szabadidőmet barátokkal töltöm, és próbálom kiélvezni a fiatal éveket.
Mi egy adminsegéd feladata?
>A játékosok segítése, és kérdések válaszolása: Pl: jön egy report. Hogyan kell megnyitni az inventoryt? Szia az I betű-vel.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Gyors, pontos, és jól tud kommunikálni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért mert nagyon nagy szerepet tölt be a szerver az életemben és már kezdem unni a civil játékos életet. Szeretnék teljesíteni a szerveren, és játékosoknak is szeretnék segíteni.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Azért mert megfelelnék a követelményeknek, türelmes, pontos, és gyors vagyok, és amint említettem bírom a kihivásokat.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Amennyit elvártok, hétköznaponként 7-8 órát, hétvégén 0/24 ha nem megyek apuval dolgozni, ha viszont megyek akkor is akárt 5-6 órát.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza: Személyi igazolvány.
Autós iskola: Jogosítvány megszerzése.
Autókereskedés: Autó Vásárlása.
Városháza2: Jogosítvány kiváltása, és a forgalmi engedély kiváltása. Mostmár legális állampolgár vagy!
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Kitartó.
Pontos.
Gyors.
Naivitás.
Zárkózottság.
Önkritika.
Utoljára szerkesztve: