Dehn Eckart - Sasa

• Thread starter Thread starter adean
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 319
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

adean

megint itt..
Globális Moderátor
LS
2025. 03. 17.
75
68
www.youtube.com
LS karakter
Dehn Eckart
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Dehn Eckart
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Sasa
Panasz oka, leírása, kifejtése:
-Oktalan szankció, hanyag ügyintézés.
Jefferson-ba menekültek a pénzköteg rablók, és mi behatoltunk utánuk a hátsó bejáraton. Bennelli M4-gyel lőttem a fal mellett állókat. Nem tudtam arról, hogy ők közben sebződnek még a fal mögött is. Én csak a lőttem a fegyverrel. Ezután Sasa megállította az RP-t, mi (rendvédelem) semmiről nem tudtunk. Eltelt 7-8 perc, mire odahívtak, mint Bennelli-s, és még akkor is az egyik illegálos tette. Elémtárták a "bizonyítékokat" és ezután rám lett aggatva Sasa által a bug kihasználás. Utána kértek tőlem is bizonyítékot, hogy van-e klippem, nyilván több, mint 5 perc telt el, úgy, hogy nem volt klippem, mivel nem gondoltam, hogy szükségem lesz az igazam bizonyítására. Nem is tudtam, hogy ellenem zajlik az ügy. Eléggé unfair-nek tartom ezt az egészet, pláne, hogy nem is tudtam, hogy ők sebződnek.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

-

Sziasztok!

Az RP megállitása után mi is várakoztunk ameddig az összes videó feltöltésre kerül. (Több van, biráló adminnak küldöm.) Ezután mivel a videón nem látszott hogy ki lövi a falat, megkérdeztem egy TEK-est, látta e az esetet. Ekkor irta be hogy honvéd százados, érdeklődtem volna a neved/id-d után, addigra már elszaladt érted az illegálos srác.

Ezt követően megkaptad a videófelvételeket, amelyeket megtekintettél, nem tartottad jogosnak.

Az hogy te 5 perc után lettél odahivva, elnézést kérek érte. Mint azt emlitettem álltunk mi is, vártuk a videófelvételt, majd kutattam hogy ki lehetett az.

Reflektálva arra hogy te nem tudtad hogy ők sebződnek, arról már nem én tehetek. Én megtekintettem a videót, egyértelműen látszott rajta a dolog.

Részemről zanzásitva ennyi, várom a biráló admin válaszát!

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni, várom a kézzel fogható bizonyítékokat itt, vagy privát üzenetben. Hamarosan érkezem a bírálattal.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal,

A videót megkaptam, és valóban látszódik, hogy a fal lövésével sebződnek az illegálosok kb ugyanaz a példa, mint SPAZ-nál. A panasz ennek része JOGOS, mert előnyt szereztél belőle, feltételezzük azt, hogy a tudtod nélkül, mivel videót nem tudtál felhozni a védelmedre.
Picit soknak tartam, hogy ezért kitiltást kaptál, mert egy jaillel, vagy jobbik esetben egy RP folytatással megoldható lett volna az ügy.
Az, hogy később keresett meg téged, az betudható annak, hogy téged keresett, mert a kapott bizikből nem vehető ki pontosan, hogy kiről is van szó.

A panaszod részben jogos, a holnapi nap folyamán kérlek keress fel Sasa, a bannodat pedig leveszem, további szankció nélkül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.