- IN CHARACTER RÉSZLEG -
Önéletrajz
Teljes Név: Bethany Wheeler
Születési hely, idő: San Fierro, 1992. 05. 14.
Készségek: Angol C1, Kreatív szemlélet, Adobe/Microsoft szoftvercsomagok
Jogosítvány: B, C kategóriás jogosítvány, tíz év vezetési tapasztalat.
Pályázott pozíció: Igazgató
Rólam:
Felsőfokú diplomát szereztem gazdálkodás és menedzsment szakon, logisztika szakiránnyal. A diploma megszerzését követően kisebb cégkörnyezetben kezdtem bele a szakma rejtelmeibe, mint fuvarszervező asszisztens. Közel négy évet húztam le a FastCargonál, ahol a feladatköröm gyakorlati részeit is megtanulhattam, és beleláthattam egy kisvállalati fuvarozócég mindennapjaiba. A négy évet követve nagyobb kihívás után néztem.
Így csatlakoztam 2018 nyarán a San Andreas-i Közlekedési Központ anyacégéhez. Akkoriban a folyamatos létszámbővülés miatt a vezetőség új csapatvezetői pozíciókat hozott létre, hogy legyen, aki összefogja a diszpécserek és a flotta közötti munkát. Fő feladatom a beosztások írása és az újonnan érkezett vagy áthelyezett sofőrök napi teendőinek koordinálása volt. Mivel szerettem átlátni a rendszereket, gyakran hoztam javaslatokat az adminisztráció vagy a fuvarszervezés egyszerűsítésére. Ezek egy része be is vált, de beosztottként megvoltak a magam korlátai.
Amikor megüresedett egy menedzseri szék, beadtam a belső jelentkezésemet, de az akkori tapasztalatom a nagyvállalati szinthez még kevésnek bizonyult, így mást választottak. Nem csináltam belőle nagy ügyet, tettem tovább a dolgomat. Két évvel később, már jóval több rutinnal a hátam mögött újra megpályáztam a pozíciót, ahol az interjúkon sikert arattam megnyerő, ambiciózus stílusommal. Ekkor sikeresen megkaptam a menedzseri kinevezést, ezzel együtt a munkaköröm is nagyobb távlatokra bővült, és jobban beleláthattam az anyavállalat működésébe.
A közelmúltban a vezetőség egy újabb, nagyszabású térségi bővítés mellett döntött: a cég célkeresztjébe a nyugati part, azon belül is Los Santos és a környező megyék kerültek. A terjeszkedés előkészítő fázisába, mint stabil hátterű menedzsert, már engem is bevontak.
A Los Santos-i pályázat:
Amikor a központ hivatalosan is meghirdette az épülő Los Santos-i telephely Igazgatói pozícióját, nem haboztam. Hetekig tartó adatgyűjtés és tervezés után hivatalosan is leadtam a pályázati anyagomat a vezetőségnek. Nem csupán egy egyszerű jelentkezést adtam be, sokkal inkább egy komplett operációs tervet vázoltam fel benne arról, hogyan lehetne a legköltséghatékonyabban beindítani a nyugati parti kirendeltséget.
A pályázatomban egy racionális, megosztott vezetési modellt javasoltam. Érvelésem szerint egy ekkora volumenű telephelyet nem bír el egyetlen ember: a tervemben én magam az irodai folyamatokat, a partneri szerződéskötéseket és a pénzügyi-adminisztratív hátteret vinném, míg a fizikai flotta állapotáért és a terepmunkáért egy másik megbízható kollégám és jó barátom – a pozícióra szintén pályázó Edwin – felelne. A végső döntés jelenleg a központ kezében van. A mindennapi menedzseri teendőim mellett most a vezetőségi interjúkra fókuszálok, és várom a hivatalos visszajelzést a pályázati anyagomra.
Születési hely, idő: San Fierro, 1992. 05. 14.
Készségek: Angol C1, Kreatív szemlélet, Adobe/Microsoft szoftvercsomagok
Jogosítvány: B, C kategóriás jogosítvány, tíz év vezetési tapasztalat.
Pályázott pozíció: Igazgató
Rólam:
Felsőfokú diplomát szereztem gazdálkodás és menedzsment szakon, logisztika szakiránnyal. A diploma megszerzését követően kisebb cégkörnyezetben kezdtem bele a szakma rejtelmeibe, mint fuvarszervező asszisztens. Közel négy évet húztam le a FastCargonál, ahol a feladatköröm gyakorlati részeit is megtanulhattam, és beleláthattam egy kisvállalati fuvarozócég mindennapjaiba. A négy évet követve nagyobb kihívás után néztem.
Így csatlakoztam 2018 nyarán a San Andreas-i Közlekedési Központ anyacégéhez. Akkoriban a folyamatos létszámbővülés miatt a vezetőség új csapatvezetői pozíciókat hozott létre, hogy legyen, aki összefogja a diszpécserek és a flotta közötti munkát. Fő feladatom a beosztások írása és az újonnan érkezett vagy áthelyezett sofőrök napi teendőinek koordinálása volt. Mivel szerettem átlátni a rendszereket, gyakran hoztam javaslatokat az adminisztráció vagy a fuvarszervezés egyszerűsítésére. Ezek egy része be is vált, de beosztottként megvoltak a magam korlátai.
Amikor megüresedett egy menedzseri szék, beadtam a belső jelentkezésemet, de az akkori tapasztalatom a nagyvállalati szinthez még kevésnek bizonyult, így mást választottak. Nem csináltam belőle nagy ügyet, tettem tovább a dolgomat. Két évvel később, már jóval több rutinnal a hátam mögött újra megpályáztam a pozíciót, ahol az interjúkon sikert arattam megnyerő, ambiciózus stílusommal. Ekkor sikeresen megkaptam a menedzseri kinevezést, ezzel együtt a munkaköröm is nagyobb távlatokra bővült, és jobban beleláthattam az anyavállalat működésébe.
A közelmúltban a vezetőség egy újabb, nagyszabású térségi bővítés mellett döntött: a cég célkeresztjébe a nyugati part, azon belül is Los Santos és a környező megyék kerültek. A terjeszkedés előkészítő fázisába, mint stabil hátterű menedzsert, már engem is bevontak.
A Los Santos-i pályázat:
Amikor a központ hivatalosan is meghirdette az épülő Los Santos-i telephely Igazgatói pozícióját, nem haboztam. Hetekig tartó adatgyűjtés és tervezés után hivatalosan is leadtam a pályázati anyagomat a vezetőségnek. Nem csupán egy egyszerű jelentkezést adtam be, sokkal inkább egy komplett operációs tervet vázoltam fel benne arról, hogyan lehetne a legköltséghatékonyabban beindítani a nyugati parti kirendeltséget.
A pályázatomban egy racionális, megosztott vezetési modellt javasoltam. Érvelésem szerint egy ekkora volumenű telephelyet nem bír el egyetlen ember: a tervemben én magam az irodai folyamatokat, a partneri szerződéskötéseket és a pénzügyi-adminisztratív hátteret vinném, míg a fizikai flotta állapotáért és a terepmunkáért egy másik megbízható kollégám és jó barátom – a pozícióra szintén pályázó Edwin – felelne. A végső döntés jelenleg a központ kezében van. A mindennapi menedzseri teendőim mellett most a vezetőségi interjúkra fókuszálok, és várom a hivatalos visszajelzést a pályázati anyagomra.
Müködési Tervezet
Vállalatunk jelenlegi állapotában is igen tágas járműflottával operál, melyet én a Los Santosban működő telephelyen bővíttetni szeretnék nagyobb személyszállítási folyamatokra alkalmas rendezvénybuszokkal, esetekben bérelhető límuzinokkal, melyek plusz bevételt hozhatnak és ezzel együttesen további ügyfélkört adhatnak a cégünknek. Jelen állás szerint a flotta több, profin felszerelt és szervízelt személyszállító járműből és vontatásra alkalmas Ford, valamint Flatbed típusú vontatókkal rendelkezik. Felépítési folyamatokhoz mérten megtartanám az anyacég hierarchia rendszerét egy kisebb, városi telephelyhez igazítva, mely a következőképp nézne ki:
Igazgatóság:
- Igazgató: Vállalat müködésének támogatása, ehhez kapcsolódó operatív/adminisztrációs teendők kiaknázása.
- Igazgató-Helyettes: Vállalat müködésének támogatása, ehhez kapcsolódó operatív/adminisztrációs teendők kiaknázása.
- Menedzser: Operatív Részleg felügyelete, vállalati tevékenységek ellenőrzése, kapcsolattartás az Operatív részleggel, adminisztráció/fejlesztésekkel kapcsolatos tervezetek kialakítása.
- Telephelyvezető: Los Santosi telephely vezetése, szervíztechnikus/vizsgabiztos munkafolyamatának felülvizsgálata, Dolgozói részleg felülvizsgálata, menedzselése.
- Szervíztechnikus: Flottakarbantartási folyamatok felülvizsgálata, kapcsolattartás a partner szervízzel.
- Vizsgabiztos: Dolgozók vizsgáztatása, vizsgafolyamatok előkészítése, dolgozói rutin fenntartása.
- Flotta Vezető [ Vontatók ]: Flottafelügyelet, hibák továbbítása a Telephelyvezető felé. Vontatós csapat felügyelete.
- Vontató Sofőr: Vontatási/Beszállítási folyamatok professzionális elvégzése.
- Próbaidős Vontató Sofőr: Vontatási/Beszállítási folyamatok professzionális elvégzése. Próbaidőt követően Vontatós beosztást kaphat [1-1,5 hét]
- Flotta Vezető [ Taxik ]: Flottafelügyelet, hibák továbbítása a Telephelyvezető felé. Taxis csapat felügyelete.
- Taxisofőr: Vontatási/Beszállítási folyamatok professzionális elvégzése.
- Próbaidős Taxisofőr: Személyszállítási folyamatok professzionális elvégzése. Próbaidőt követően Taxisofőr beosztást kaphat [1-1,5 hét]
Oktatási Rendszer szinterén ugyanazt a precíz és professzionális oktatási formát szeretnénk megtartani, mellyel az anyacégünk működik már évek óta. Dolgozóink megfelelő és sokrétű képzést kapnak, melybe beletartozik a vezetéstechnikai-training, ügyfélkezelés és a számlázás folyamatai is egyaránt, valamint alapvető elsősegély és járműkarbantartásról is kapnak képzést. Ez a következőképp fog kinézni, beleértve az új dolgozók beiktatását:
Onboarding Program:
Új kollegák fogadása, ez már az alapvető felvételi eljárás [Fórum jelentkezés, Interjú]-t követő folyamat egyik fő lépése. Itt történik az alapvető vezetéstechnikai training, ahol felmérjük az új kollega képességeit, vezetésig készségét és további tudást adunk át számára. Ezt követően Obnboarding részeként alapvető oktatást kapnak a mindennapi ügyfélkezelésről, számlázásról és elsősegélyről, mindehhez professzionális, naprakész tananyagokat biztosítunk.
Probationary Period:
Ez egy hetes, másfél hetes folyamat, ahol a kollega a kapott tudás kamatoztatásával megmutathatja mire is képes terepen. A Probationary alatt egy alkalommal pedig Evaluation Exam címen egy Vizsgabiztos fog beülni és értékelni fogja a sofőr teljesítményét. A sikeres Evaluationt követően a sofőr teljesértékű taxisofőrré/vontatóssá léphet elő.
Vezetői Beosztások:
Eleinte cégünk Vezetői Beosztásokra pályázatot fog hirdetni, hogy kitöltsük a pozíciókat és megfelelő, jó szemléletű kollegákkal dolgozhassunk együtt. Ezzel kapcsolatos információk az adott fórumrészünkön lesznek megtalálhatóak, és a megfelelő HR-Training folyamatok keretében kerül kiválasztásra az illető.
Jogi anyagok - Tananyagok - Lakossági infók összessége:
A Szervezetünk működési szabályzata és alapvető udvariasság szabályzata az anyaszerver alapvető elveit követné, ezen dokumentumok kialakítása, testreszabása már folyamatban van, egyeztetve a kollegáinkal. Lakossági információk és rendezvényeinkkel kapcsolatos információk szintúgy a Los Santosi telephely fórumán lesznek fellelhetők a szükséges marketing anyagokkal együtt.
Új kollegák fogadása, ez már az alapvető felvételi eljárás [Fórum jelentkezés, Interjú]-t követő folyamat egyik fő lépése. Itt történik az alapvető vezetéstechnikai training, ahol felmérjük az új kollega képességeit, vezetésig készségét és további tudást adunk át számára. Ezt követően Obnboarding részeként alapvető oktatást kapnak a mindennapi ügyfélkezelésről, számlázásról és elsősegélyről, mindehhez professzionális, naprakész tananyagokat biztosítunk.
Probationary Period:
Ez egy hetes, másfél hetes folyamat, ahol a kollega a kapott tudás kamatoztatásával megmutathatja mire is képes terepen. A Probationary alatt egy alkalommal pedig Evaluation Exam címen egy Vizsgabiztos fog beülni és értékelni fogja a sofőr teljesítményét. A sikeres Evaluationt követően a sofőr teljesértékű taxisofőrré/vontatóssá léphet elő.
Vezetői Beosztások:
Eleinte cégünk Vezetői Beosztásokra pályázatot fog hirdetni, hogy kitöltsük a pozíciókat és megfelelő, jó szemléletű kollegákkal dolgozhassunk együtt. Ezzel kapcsolatos információk az adott fórumrészünkön lesznek megtalálhatóak, és a megfelelő HR-Training folyamatok keretében kerül kiválasztásra az illető.
Jogi anyagok - Tananyagok - Lakossági infók összessége:
A Szervezetünk működési szabályzata és alapvető udvariasság szabályzata az anyaszerver alapvető elveit követné, ezen dokumentumok kialakítása, testreszabása már folyamatban van, egyeztetve a kollegáinkal. Lakossági információk és rendezvényeinkkel kapcsolatos információk szintúgy a Los Santosi telephely fórumán lesznek fellelhetők a szükséges marketing anyagokkal együtt.
Gépjármű Flotta
- OUT OF CHARACTER RÉSZLEG -
Bemutatkozás
Sheed:Bemutatkozás
Sziasztok! Én Sheed vagyok, jelenleg 22 éves. Referenciáim sokrétűek egyaránt MTA és GTAV világában is, melyhez hozzátársul a GTAW Hungary LSSD, ULSA, valamint SeeMTA LV Adminisztrátor, Octans Project Adminisztrátor, valamint további illegális-legális frakciók leadersége. Vallom és tartom is azt, hogy egy frakció csakis a közösségtől lehet minőségi és színes, ehhez mérten igyekszem minél inkább a belső hangulatot is növelni, egyaránt a minőséget is figyelemmel kísérni. Kreatív, problémamegoldó személyiségnek tartom magam, melyhez persze társul néhai túlgondolásom és maximalizmusom, viszont igyekszem az egyensúlyt megtartani és egyfajta köztes utat kialakítani. Alkalmazás és rendszerüzemeltető Technikus a szakmám, viszont egyaránt értek Adobe szoftvercsomagokhoz, UI/UX Designhoz és kreatívszövegekhez, valamint igyekszem beleásni magam a Marketing/Vállalati világba.
Zsombor:
Zsombornak hívnak, 18 éves vagyok. Több MTA és GTA V roleplay szerveren is megfordultam már, mondhatni ez a hobbim. Legtöbbször legális frakciókban találom meg a helyem. Többek között SeeMTA-n OMSZ frakcióban, FlyMTA ORFK frackióban, GTA W Hungary SD frakciókban vállaltam nem kis szerepet. Az itt szerzett vezetési és menedzselési képességeimet szeretném kamatoztatni itt is, amennyiben lehetőséget kapunk rá. Sheed-el több frakcióban is dolgoztunk együtt, jól ismerjük egymást így a közös hang is megvan. Igyekszem a minőségi szerepjátékot fenntartani, megbolondítva szórakozással és izgalmakkal, hisz egy játékról beszélünk.
Terveink
IC részben a legtöbbet belefoglaltuk, viszont röviden összefoglalva egy minőségi, egyben a szerver alapértékeihez igazított Frakció reprezentállása a tervünk, ahol mindenki jól érezheti magát és aktívan kiveheti a részét a frakció életéből. Szeretnénk belső, egyaránt szerverszintű eventeket, kedvezményeket, bérlési lehetőséget és fuvarozási támogatást nyújtani. Szeretnénk frakciónkat egy élménykép topiccal is bövíteni fórumon, amennyiben erre igény van, ezt bárki szabadon használhatja, egyaránt a célunk egy egyszerű és jól érthető betanulási folyamat létrehozása, könnyen fogyasztható anyagokkal. Nem szeretnénk elvárni az IRL alapú professzionalizmust, ez nem is lenne reális és kialakítható.
Miért mi / Miért NE mi?
Nem szeretnénk ódákat zengeni erről, hisz valljuk, hogy ezt döntsétek el ti a pályázatunk és a referenciáink alapján, viszont azt biztosíthatjuk hogy igyekszünk, minőségi, aktív és jó légkör létrehozására ha a pályázatunk nyeri el a tetszéseteket. Egyaránt vevők vagyunk új ötletekre, mi is rendelkezünk egy csomóval így úgy érzem, megfelelő minőséget tudunk hozni a szerverre. A Pro- Kontra érveket továbbra is csak ti látjátok, attól függően mi az amit ti kerestek és szeretnétek látni a szerveren.
Modok/Végszó
Jelen állás szerint megtartanánk a jelenlegi mappolást, esetlegesen egy Civil garázst és egy Flotta garázst szeretnénk max, plusz ugye az irodaépület interiorja, ami ha lehetséges, berendezhető lenne a legjobb. Járművek terén a pályázatok lezárását követően egyeztetni szeretnénk veletek és a lehetőségeket felmérni, mivel dolgozhatunk. Skinek nem relevánsak egy ilyen típusú frakciónál, arra nem lesz szükség, maximum a mappolás apróbb ráncfelvarrására igényt tartanánk, amit persze mi elkészítünk a kritériumoknak megfelelően. Végszóként pedig, igyekeztünk leírni mindent, van amit IC formában szerettünk volna megtartani, valamit pedig szimplán OOC részhez fűztünk oda. Szerettünk volna egy reális képet alkotni a frakció köré, ezért is jött a San Andreas-i anyavállalat háttérRP, melyből kialakul a Los Santos-i telephely, hisz így tudjuk megfelelően alakítani a nagyvállalati cégstílust, természetesen az anyacég fiktív alapokon működne. Amennyiben a pályázatunk nyertes, mindketten igényt tartanánk a Névváltás lehetőségére, hisz így illene bele a relitás képébe az egész.
Zárásképp pedig szeretnénk megköszönni a lehetőséget és a szerkesztés/bővítés jogát fenntartjuk a pályázatok zárásáig.
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)