Davie Reyes - Joseph

• Thread starter Thread starter qacsa
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 201
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

qacsa

Újonc
2024. 08. 04.
34
9
LS karakter
Ryan Coldry
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Davie Reyes
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Joseph
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fent voltam plázánál,haverom ült a kocsiba, mert ruha boltba voltam, arra mentem le, hogy a rendőr ott van a kocsimnál, azt hittem körözött mert előtte raboltunk és nem jönnek csak simán oda mikor parkolok.Mondta a rendőr állítsam le a kocsit, de én elhajtottam mivel mindektten bevoltunk Ingame drogozva, és volt nálunk fegyver meg 100 töltény minimum, és még úgy emlékeztem, hogy a kocsi csomijába is ott van a drog de nem volt mert tegnap kiszedtük csak nem emlékeztem. Erre Joseph vissza getel és rám vágjja az indoktalan menekülést, mikor ott volt nálam az illegál.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[AdminJail]: Admin 5 Joseph bebörtönözte Davie Reyes játékost 120 percre.
[AdminJail]: Indok: Indokolatlan menekülés.
Megjegyzés:

-

• Kedvelés
Reactions: matin és hessz
Szép estét!
Én lennék az illetékes admin , kaptam egy reportot indokalatlan menekülés indokkal, oda mentem megnéztem az inventoryd találtam egy Uzi-t, 90 körüli töltény mennyiséget, illetve 1 füves cigit.
OOC chaten leírtam számotokra, hogy ez nem indok menekülésnek mivel a szerver szabály is leírja, hogy kis érték nem minősül elég indoknak.
Következő sorokba kimásolom a szerver szabályt és becsatolom ide.
" Az indokolatlan menekülés tilos. A menekülésre nem indok az hogy nincs nálad jogosítvány, vagy forgalmi.
Továbbá a szabály alól nem lehet kibújni kiskapukkal, ide értve hogy magadhoz veszel minimális értékű illegális tárgyakat. "
Miután megértetted ,hogy ez nem minősül elég indoknak elkezdted erőltetni ,hogy folytassátok az rp-t és menjen tovább a menekülés.
Amire a report író személy is leírta , hogy döntsem el Adminként mit szeretnék csinálni, én úgy döntöttem megkapod a jailt.
Csatolom a logot
Log: https://pastebin.com/sFTrQMT5

Sziasztok a panaszt én fogom intézni.

Szép estét!
Én lennék az illetékes admin , kaptam egy reportot indokalatlan menekülés indokkal, oda mentem megnéztem az inventoryd találtam egy Uzi-t, 90 körüli töltény mennyiséget, illetve 1 füves cigit.
OOC chaten leírtam számotokra, hogy ez nem indok menekülésnek mivel a szerver szabály is leírja, hogy kis érték nem minősül elég indoknak.
Következő sorokba kimásolom a szerver szabályt és becsatolom ide.
" Az indokolatlan menekülés tilos. A menekülésre nem indok az hogy nincs nálad jogosítvány, vagy forgalmi.
Továbbá a szabály alól nem lehet kibújni kiskapukkal, ide értve hogy magadhoz veszel minimális értékű illegális tárgyakat. "
Miután megértetted ,hogy ez nem minősül elég indoknak elkezdted erőltetni ,hogy folytassátok az rp-t és menjen tovább a menekülés.
Amire a report író személy is leírta , hogy döntsem el Adminként mit szeretnék csinálni, én úgy döntöttem megkapod a jailt.
Csatolom a logot
Log: https://pastebin.com/sFTrQMT5
Nem gondolom, hogy egy fű egy uzi meg már 100 töli kis mennyiségnek minősül.

2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! #Hoobu
Nem gondolom, hogy egy fű egy uzi meg már 100 töli kis mennyiségnek minősül.
Illetve azt is leirtam, hogy azt hittem körözött is a kocsi mivel elotte raboltunk es random nem jönnek oda csak úgy.

Megjöttem a bírálatommal, én nem tartom indokoltnak azt hogy te ilyen kevés item miatt menekülgess feltételezés miatt mentél el onnan egyébként nem feltétlen történt volna ott egy helyszíni birságon kívül semmi. de ha már előre láttad hogy ott a rendőr az se lett volna indokolt hogy a kocsihoz menj. több módon is felszívódhattál volna még a megállítás előtt de te nem tetted.
A panasz jogtalan az admin nem hibázott.

• Imádom
Reactions: Joseph
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.