- 2025. 10. 18.
- 15
- 5
- LS karakter
- David Locattelo
ÁLTALÁNOS ADATOK
A1. Keresztnév: DavidA2. Vezetéknév: LocatteloA3. Középső név: -A4. Születési idő: 02/01/2000A5. Születési hely: Los SantosA6. Nem:[x] Férfi[-] NőELÉRHETŐSÉGEK
A7. Telefonszám: +38-76-621-8799A8. Lakhely: nincsKÜLLEM
A10. Magasság: 182 (centiméter, méter)A11. Testtömeg: 70 (kg)A12. Hajszín: feketeA13. Szem: barnaA14. Etnikum:[-] Fehér[-] Fekete vagy afroamerikai[-] Hispán vagy latin[x] Ázsiai[-] Indián vagy csendes-óceáni[-] EgyébA15. Tetoválások:Rendelkezik tetoválásokkal? Amennyiben igen, hol találhatóak a testén?
1. igen
2. jobb és ball karon
NEMZETISÉG
A16. Állampolgárság:[x] U.S. állampolgár vagyok.[-] Honosított U.S. állampolgár vagyok.[-] Legálisan itt tartózkodó idegen vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[-] Semelyik a fentiek közül.BESZÉLT NYELVEK
A17. Nyelvek:Kérjük sorolja fel azokat a nyelveket, amelyeken képes folyékonyan kommunikálni:
1. magyar
2. angol
3. orosz
II. — VÉGZETTSÉGB1. Jelölje be a legmagasabb iskolai végzettségét![-] Szakközépiskolai szakma[-] Érettségi bizonyítvány[x] Egyetemi diplomaB2. Egyetemi szaktárgy típusa:[x] Bűnügyi igazságszolgáltatás[-] Közgazdaságtan[-] Mérnök/Számítástechnika[-] Kommunikáció[-] Pszichológia/Szociológia[-] Bölcsészettudomány[-] Természettudomány[x] Egészségügy/OrvostudományAZ OKTATÁSI INTÉZMÉNY ADATAI
B3. Az intézmény neve: Los Santos Elementary SchoolB4. A látogatás intervalluma: 07/19/2019 — 06/13/2024B5. Függesztették fel vagy bocsájtották el valaha iskolájából?[-] Igen[x] NemB5.1. Amennyiben igen, részletezze: VálaszELŐZŐ MUNKAVISZONY
C1.Cég/Ügynökség neve: Nemzeti-Adó és vámhivatal Betöltött pozíció: Hadnagy
Feladatköre: Bevetési osztály vezetése, járörözés,
Alkalmazás intervalluma: 03/23/2025 — 01/12/2026
Szerződésbontás indoka: munkahelyi indokokból ott kellet hagyni
C2. Részletezze, ha volt próbaidő alatt felfüggesztve: VálaszC3. Jelölje be a magára illő állításokat.[x] A felfüggesztés vagy az elbocsátás elkerülése érdekében felmondott eddigi munkahelyéről.[-] Fegyelem hiánya, vagy nem kielégítő munkateljesítmény, többszöri hiányzás, átlagon aluli teljesítés végett elbocsájtás.[-] Számos rövidtávú, belépőszintű állások különböző területeken, ágakon.[-] Előző munkahely elhagyása egy jobban fizető érdekében.C4. Ha katonai szolgálatot teljesített, kérjük, jelezze, melyik ágon.[x] Hadsereg[x] NATO Haditengerészet[-] Légierő[-] Területvédelmi ezred[-] Határvadász[x] NemzetőrségD1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel Dawn City-n belül?[x] Igen[-] NemD2. Volt valaha bevonva vezetői engedélye?[-] Igen[x] NemD2.1. Amennyiben igen, adja meg, mikor, hol és milyen körülmények között: VálaszD3. Az elmúlt hat hónapban kapott bármiféle közigazgatási bírságot?[-] Igen[x] NemD4. Az elmúlt hat hónapban volt bármiféle közúti balesete?[-] Igen[x] NemD4.1. Amennyiben igen, részletezze: VálaszE1. Letartóztatták-e valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?[-] Igen[x] NemE2. Volt-e tagja valaha olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?[-] Igen[x] NemE3. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?[-] Igen[x] NemE4. Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?[x] Soha[-] Az elmúlt 6 hónapban[-] Az elmúlt 12 hónapban[-] Több mint 12 hónappal ezelőttE5. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?[-] Igen[x] NemE5.1. Amennyiben a válasza igen, mikor használt utoljára? VálaszA jelentkezésem elküldésével igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok mind a saját magam szellemi terméke, illetve teljesek, igazak, a legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Tudatomban áll és elfogadom, hogy bármilyen hamis, megtévesztő, valamint elégtelen válasz vagy állítás elegendő indoknak bizonyul a jelentkezési ciklusból való kizáráshoz. Elfogadom, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzés Intézeti program bármikor megszakítható előre meghatározott indok nélkül is. Vállalom a képzés nem teljesítése esetén a képzési díj megtérítését. Továbbá, nem ellenkezem, ha a későbbiek folyamán ujjlenyomatot vagy DNS mintát vesznek tőlem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai.
OUT OF CHARACTERF1. Neved vagy beceneved: RobiF2. Életkorod: 15F3. Rövid, lényegretörő bemutatkozás: Szia! Robi vagyok, szeretek MTA-zni, és a hobbim a kosárlabda. Nyitott vagyok, segítőkész vagyok, aki szeret csapatban dolgozni és fejlődni.F4. Rendelkezel magyar, amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? (Más szervereken szerzett tapasztalataidra is kíváncsiak vagyunk) nem nagyon csak dawnmta játszottamF4.1. Ha igen, milyen frakcióban és pozíción voltál? -F5. Mióta játszol a DawnMTA szerverén, illetve milyen frakciókban voltál eddig? Lassan egy éve játszok van 1000-órám és eddig voltam ugye a NAV-ba, lcn (La Cosa Nostra), bratvaF7. Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? Békés nyugalmas ember de ha olyan volt a helyzet komoly kemény ember.F8. Csatolj egy UCP felületen készített képet a névváltásaidról (link):
KÉPLINK HELYE
F9. Csatolj egy UCP felületlen készített képet az adminjaileidről és kitiltásaidról (link):
KÉPLINK HELYE