- 2025. 08. 24.
- 3
- 7
- LS karakter
- Davey Saunders
- LV Karakter
- Davey Saunders
Neved:
< Ben Ervin, Davey Saunders, Trexy D Oakwood >
Kitiltás időpontja:
< 2025. 11. 29. 18:17 >
Kitiltás időtartama:
< örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< gulya >
A kitiltás indoka:
< Multiaccount >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szép Napot/Estét a kedves olvasóknak, az én bannomnak hosszú története van. És az egész még a teszt időszakban kezdődik, mikor az egyik volt fejlesztője a szervernek felhívott engem játszani. És ez az account még egy régebbi gépemről készült ami azóta nincsen meg. A második account idén készült, az indokból hogy haverokkal jövök bányászni. Sajnos itt elvétettem egy hibát hogy nem jártam után hogy van-e már létező fiókom, de ugye nem kaptam semmilyen hiba üzenetet hogy tartozik a serialhoz egy fiók, mert már meg volt az új gépem. És ugye a harmadik fióknál nem másik gépem lett hanem kellet valamilyen indokból megváltozott a serialom és, elfelejtettem hogy már játszottam idén a szerveren meg hát ismét ugye mivel új serialom lett nem volt ismét hiba. És igen elismerem hogy nagy hibát követtem el, csak nem értem miért nem tudtam ezt Gulyával megbeszélni discordon és miért egyből nem-el válaszolt mikor megkérdeztem hogy tud-e jönni. Remélem érdemlek egy második esélyt és hogy játékosa lehetek a szervernek, mert számos barátom/haverom hív engem napról napra és már rossz érzés hogy nem rpzhetek velük. >
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)