Dave Smith jelentkezési lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Venom1114

Újonc
2025. 06. 02.
31
0
LS karakter
Dave Smtih
A jelentkezés IC része

Családi és utóneve: Dave Smith
Születési neve: Dave Smith
Születési helye, év, hónap, nap: Los Santos 2000.04.02 Anyja neve: Kenneth Petra
Személyi igazolvány száma: 444345UX Vezetői engedély száma: 409236DB Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): [email protected] +38-76-836-4900 Családi állapota: Egyedülálló
Lakóhelye:
Los Santos
Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Rendőr (őrmester), parkolásfelügyelő Miért pont hozzánk jelentkezik? Régebben már dolgoztam a cégnél, szeretek rendet tartani és szeretek vezetni. Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Munkatapasztalatom és szorgalmam tudom biztosítani.
Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Normális főnökség, barátias munkatársak

A jelentkezés OOC része

Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Dávid vagyok, 16 éves középiskolában tanulok. Jelenleg hétköznapjaim nagyrészét utazással illetve tanulással töltöm, szabadidőmben rp-zem. Hobbim a motorozás, a szerelés illetve a játék. Már kb 9 éve rp-zem és régebb óta vagyok a szerver tagja, sok embert megismertem illetve sok mindent kipróbáltam ez idő alatt. Jelenleg Debrecenbe járok iskolába ezért elég sokat utazom/távol vagyok itthonról. Szabad időmben elég sokat játszom ezért nem okoz gondot a megszabott mennyiség időben, vagy jelentésben. Általában iskola időben esténként játszom, végig tudok aktivitást vállalni kivéve a tanév végén hiszen akkor vizsgázni fogok ezért sok időt fogok a tanulással tölteni, viszont mellette is aktív leszek a szerveren viszont kisebb számban.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van? 273 óra Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Régebben voltam a frakcióban és szerettem csinálni.
Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Rendőrség( 2x ugrottam neki végül nem tetszett), parkolás felügyelet Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni? napi 1-2 óra minimum.
Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): Rendelkezem mikrofonnal, illetve napi szinten használok discordot.
Voltál már adminjailben, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): Adminjailben voltam, csatolom a képet.

Attachments

• Screenshot_20251030_135332_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20251030_135332_Samsung Internet.jpg
    233.4 KB · Látta: 124
gZYMM9s.png

Tisztelt jelentkező!
Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezését ELFOGADTUK.
Vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért! (DC)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.