Dave Smith - Irenze Ciro

Venom1114

Újonc
2025. 06. 02.
34
0
LS karakter
Dave Smtih
Panasztevő InGame neve:
Dave Smith
Panaszra tett személy InGame neve:
Irenze Ciro
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PP-s tuningal való átverés, minden látható a logban illetve bizonyíték a képen home panelből fotózva vágatlanul. Elbuktam az üzlettel együtt egy g80-as autót is hiszen csere+ pénzről volt szó. A napi logban a 989. sortól kezdődik a kereskedés rp.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/CTLTDvTq
Megjegyzés:
Köszönöm segítségüket!

Szia! még jó hogy IC! nem kérdeztél semmit a kocsi elő életéről! és még a tunningokat se kérdezted a kocsiról! és én ejtettem is róla szót, hogy pár venom tunning hiányzik a kocsiból! De te erre nem válaszoltál semmit! Pedig az mindíg érdemes megkérdezni hogy milyen tunningok vannak a kocsiban! De te nem kérdeztél rá, és én még szóltam ugye hogy hiányos a kocsi tunningja! :
[2026-04-10 19:40:06] [Output] : Irenze Ciro mondja: Azt hiszem pár venom tunning hiányos belőle, asszem 3.
ezek után te nem válaszoltál rá semmit, hanem csak azt mondtad hogy megvárod az üzlet társadat:
[2026-04-10 19:40:37] [Output] : Dave Smith mondja: Figyeljen, míg várunk az üzlettársam válaszára addig, meghívom egy mosásra, látom kicsit ráfér a
tehát nem tudom hogy mi itt a félre értés!

Utoljára szerkesztve:
De ha kell, akkor bele rakom neked azt a pár darab venom tunningot! és akkor kvittek vagyunk!

Szia! még jó hogy IC! nem kérdeztél semmit a kocsi elő életéről! és még a tunningokat se kérdezted a kocsiról! és én ejtettem is róla szót, hogy pár venom tunning hiányzik a kocsiból! De te erre nem válaszoltál semmit! Pedig az mindíg érdemes megkérdezni hogy milyen tunningok vannak a kocsiban! De te nem kérdeztél rá, és én még szóltam ugye hogy hiányos a kocsi tunningja! :
[2026-04-10 19:40:06] [Output] : Irenze Ciro mondja: Azt hiszem pár venom tunning hiányos belőle, asszem 3.
ezek után te nem válaszoltál rá semmit, hanem csak azt mondtad hogy megvárod az üzlet társadat:
[2026-04-10 19:40:37] [Output] : Dave Smith mondja: Figyeljen, míg várunk az üzlettársam válaszára addig, meghívom egy mosásra, látom kicsit ráfér a
tehát nem tudom hogy mi itt a félre értés!
Arra, hogy azt hiszem 3 venom hiányzik az vehető le, hogy 3, vagy ott körül nem az, hogy az egészben 1 darab van. Ha azt nézzük az, hogy 7 venom nincs benne csak 1 azért közel sincs a 3-hoz.

De ha kell, akkor bele rakom neked azt a pár darab venom tunningot! és akkor kvittek vagyunk!
Egyébként azt szerettem volna ic megbeszélni, hogy valahogy megoldjuk de nem kaptam választ majd admint megkérdeztem azt mondta már nem is vagy a szerveren, ő ajánlotta nyissak panaszkönyvet. De ha úgy gondolod megoldjuk normálisan és nem kell itt húzni az időt.