Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: boti02238
2. Hogyan szólíthatunk? boti
3. Hány éves vagy? 13
4. Játtszott perceid száma? 2854
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) csak egy adminjailtom van

7. Mesélj magadról pár mondatban.Boti vagyok egy jó fegy ember és néma csöndes vagyok és közben jó ember is vagyok.Azomban nem szeretem hogy basztatnak és az utálom.Es meg mindenre oda figyelek és mindenre.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Kezdem az emberek számára a nehezebbel vagy is a negativ : Gyorsan feljetek (1 hét után kb minden törlödik) , túl sok beszélek és néha figyelmetlen vagyok. A rosszak után következnek a jók : Szeretek csapatban dolgozni , jó vagyok a titok tartásban és könnyen be illeszkedek
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Dave Moralez
2. Születési helye, ideje: 1996.11.14
3. Legmagasabb iskolai végzettsége:Los Santos egyetemén elért és tanultam mérnöknek
4. Büntetett előéletű? nem
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Én magamat egy közép-magas pozícóban valamelyik alosztály tagjaként ha ez igy lenne vagy ennél jobban én meglennék elégedve a teljesítményemmel.
6. Szolgált már fegyveres szervnél? még nem
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Kékfény és sziréna a megállítani kívánt autóra felszólítom a megafonnal felszólítom hogy álljon félre az útszélére és állitsa le a motort mikor ezt megtette akkor kiszálok és az autó oldalához érve bemutatkozok : Név , rendfokozat , jelvényszám . Napszaknak illően közönök és elkérem az iratokat és megnézem a csomagtartót és ha minden stimmel akkor és nem nincs lejárva semmi név egyezik elköszönök vissza szálok és folytatom a szolgálatot.
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség olyan rendvédelmi szerv melynek fő feladata a közbiztonság és a belső rend védelme a törvények és bizonyos szabályok betartatása a szabályszegökkel szembeni eljárás meginditása.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes és a feljebbvaló vagy magasabb beosztású vezető között a különbség a munkahelyi vagy szervezeti hierarchiában elfoglalt helyükből adódik
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Válasz
11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Dave Moralez a húszas éveimben járok és elhivatottan jelentkezem a rendőrség kötelékébe. Mindig is vonzott a rend és igazság védelme emellett fontosnak tartom a közösség biztonságának szolgálatát. Fegyelmezett, megbízható és jó fizikai állapotban lévő embernek tartom magam aki készen áll a kihívásokra és a folyamatos tanulásra. Célom , hogy aktívan hozzájáruljak a törvényes rend fenntartásához és méltó tagja legyek a testületnek.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Erősítés hivok, Berádiozok tüzet nyitottak és azonnal segítséget hívok és nem próbálok meghősnek lenni, emellett fedezékbe vonulok ha kiszálnak én is kiszálok és ha szükséges lövök ha nem akkor megvárom a csapatokat és erössités is.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ezt beráidózom, és szólok hogy szükség lenne erősítésre utána felszólitom, hogy száljon ki és azonnal őrizetbe veszem amikor megérkezik az erősités ismertettem a jogait majd a kihallgatásra kerül sor és az illegális tárgyak lefoglalásra kerülnek , kihallgatás közben kipróbálom szední belölle azt, hogyan kerülhetett oda a kábitószer hozzávalók majd börtönben zárjuk a célszemélyt