Dave D Knox jelentkezése NAV-hoz.

• Thread starter Thread starter Freak
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 68
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Freak

Újonc
2025. 03. 29.
1
0
LS karakter
Dave D Knox

nav.webp

NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!

1. SZEMÉLYES ADATOK
1.1 Jelentkező teljes neve: Dave D Knox
1.2 Születési helye: Berlin
1.3 Születési ideje: 1978.02.03
1.4 Bejelentett lakcíme: Los Santos, Market street 8.
1.5 Személyi igazolvány száma: 827381ST
1.6 Telefonszáma: +38-76-401-3278
1.7 Ön büntetett előéletű? Büszkén mondhatom, hogy ilyenre nem került eddig sor.
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK
2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Azért szeretnék a NAV-hoz tartozni, mert fontosnak tartom a szabályok betartatását. Továbbiakban közel áll hozzám az állás, mert dolgoztam már benne.​
2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- Adóügyi ügyintézés, adminisztráció és ellenőrzések, határon való adózási mulasztások vagy csempész árú kutatása és elkobzása, törvényt megszegő cselekedetek miatt előállítás, végrehajtás.​
2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen van. A motozáskor a személyt alaposabban átvizsgáljuk akár eshet szó testüregi átvizsgálásról is vagy bőrére ragasztott illegális tárgyak, szerek után kutatunk. Ruházat átvizsgálás során első sorban zsebek, táska és titkos zsebeket kutatunk át amiben illegális tárgyak vannak feltételezhetően.
2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Határok ellenőrzése megfigyelése, cégek adózási elszámolásának ellenőrzése, pénzügyi csalások megakadályozása, büntetőeljárások végrehajtása és esetleges társszervekkel való együttműködés.
2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Adócsalást. Az adócsalás akkor következhetbe, ha maga az adózás nem történik meg. Ha nem állítnak ki számlát az adott szolgáltatásról akkor nem számolnak el a kötelező adókkal az állam felé.

ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!

1.
1.1 Hogy hívnak?
- Gyula
1.2 Hány éves vagy?
- 19
1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- 2024. 09. 15. 11:53
2. UCP ADATOK
2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- Karakter ID: 2020
2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 1 066 perccel rendelkezem nem régiben kezdtem el rendesen játszani, mint látható is.
2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
- Igen volt, mert ez a név egy családhoz fűz és így váltottam.
Screenshot_1.png
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
- Igen sajnos pont NAV-ban. Családi okok miatt voltam inaktív amit nem jeleztem, de biztosíthatok mindenkit nem lesz több ilyen probléma.
Screenshot_2.png
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
- Nem volt még ilyen és bízok benne nem is lesz.
Screenshot_3.png
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK
3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Ezen a szerveren NAV-ban voltam. Sajnos családi okok miatt voltam távol és nem jeleztem, mert nem éreztem akkor súlyát tulságosan a játéknak a probléma mellet. De biztosíthatok mindenkit, hogy nem teszek többet ilyet.
3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Igen NAV-ban.
3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Természetesen tudom vállalni és teljesíteni ezt az időt.
3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Van való életben is közelségem maga a rendvédelmi szakirányhoz és ezért szeretném a szerveren is kamatoztatni ezt.
4. EGYÉB ADATOK
4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Természetesen.
4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Az adócsalással kapcsolatos információkat egy ismerőstöl a többit magamtól írtam meg.

lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.

JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Dave D Knox
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
Los Santos, 2025.06.09.

Attachments

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    6.4 KB · Látta: 124
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    6.2 KB · Látta: 124
nav.webp

DAWN CITY Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADTA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: adominik0806 vagy medvegamer_911 -t))​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.