Elutasítva Dary Oel - Den

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tamas03640

Újonc
2025. 06. 11.
8
5
LS karakter
Ali Jori
dawn.png

InGame neved:
Dary Oel
A kitiltás időpontja:
2026. 02. 25. 19:02
A kitiltás időtartama:
Perma
Admin neve, aki kitiltott:
Den
A ktitiltás indoka:
Bug kihasználás, súlyos Non-rp.
Amiért szeretnéd az unbant:
Sziasztok, gondoltam megpróbálkozok egy kérelemmel. Egy bő hónapja történt, hogy haverommal az NNI bázisra betettük egymást bilinccsel, és szétnéztünk. Ebben az időben ami alatt bannolva voltam, gondolkodtam a történteken, és arra jutottam, hogy ez igazából egy nagyon is hanyagolható, meggondolatlan butaság volt amit utólag sem tudok megmondani, hogy miért csináltuk, vagy mi volt az értelme, de sajnos már megtörtént. A büntetésünket jogosan elnyertük, és ez így is van rendjén, mivel egy ilyen jelentéktelen butaságért képesek voltunk elég súlyos szabályokat megszegni. A közeljövőben nekem, és barátaimnak kicsit több szabadidőnk lesz, és ha jól láttam épp húsvéti event is van, ami igen jó időtöltést és pénzszerzési lehetőséget jelent. Ezúttal szeretnék kérni egy új esélyt, egy ígéretért cserébe, miszerint többet soha nem esek, esünk bele ebbe a hibába, jó leckének bizonyult, hogy milyen következményekkel jár a meggondolatlan tettek véghezvitele. Előre is köszönöm ha kapok egy új esélyt, hogy élvezhessem a szerver által kínált lehetőségeket a barátaimmal ebben a szabadabb periódusban.
Megjegyzés:
Köszi ha elolvasod.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.