Daniel Jaroslaw-- Rey

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

hungariansz

Újonc
2025. 07. 02.
8
2
LS karakter
Reeves Marshall
LV Karakter
Swajtoslaw Diego
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Daniel Jaroslaw

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indoktalan Jail,, Meg Beszéltem a sértettel.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►Log:[22:08] Guillermo Vazquez: (( nempara, ha nem szükséges én nem akarok rád szankciót
[22:09] Nathan Frease: (( van már DM jailed. ))
[22:09] Daniel Jaroslaw: (( légyszives ))
[22:10] Daniel Jaroslaw: (( véletlenül volt. Elismerem megtőrtént, de nem szeerettem volna. )).
[22:11] Daniel Jaroslaw: (( végre ma jó napom van mert sikerült kijönni a minuszból és pénzt farmolok. ))
[22:11] Nathan Frease: (( tetteidnek súlya van, ez pedig 150 percet ér most. ))
[22:11] Nathan Frease: (( előéletedre való tekintettel. ))
[22:11] Daniel Jaroslaw: (( várj ))
[R1] Murphy Kozakov: Be lettünk hivva , hogy lesz atm.
[R1] Nina Taranov: Nem tőlem függ.
[22:11] Daniel Jaroslaw: (( de nemár ))
[R1] Murphy Kozakov: Kitől?
[R1] Savelij Zinovje: Jelenleg tőled.
[22:11] Daniel Jaroslaw: (( [22:08] Guillermo Vazquez: (( nempara, ha nem szükséges én nem akarok rád szankciót ))
[22:11] Daniel Jaroslaw: (( esete van, ne 150 percet. ))
[22:12] Nathan Frease: (( 120at kapsz akkor. ))
[22:12] Daniel Jaroslaw: (( legyen az akkor hogy kövinek a dupláját. de ezt nézd már el. ))
[22:12] Daniel Jaroslaw: (( vár ))
[22:12] Daniel Jaroslaw: (( had beszéllgessek még ))
[22:12] Daniel Jaroslaw: (( veled ))
[22:12] Nathan Frease: (( ezen nem sok mindent lehet beszélni, a döntésemen nem változtat. ))
[22:12] Daniel Jaroslaw: (( én nagyon szépen kérlek, Ne adj jail. igen volt dm jailom, Mert idegesvoltam és faszkodtam. ))
[22:12] Daniel Jaroslaw: (( De ez véletlen volt. ))
[22:12] Nathan Frease: (( legközelebb nézd meg jobban, hogy kit akarsz lelőni. ))
[22:12] Daniel Jaroslaw: (( vagy nyitok most egy reportot fa/sa nak és ezt megkérdem tőle ))
[22:13] Daniel Jaroslaw: (( persze, csak a lagg is közbe játszott. ))
[22:13] Nathan Frease: (( panasszal van jogod élni, viszont én kiosztom az adminjailt. ))
[22:13] Nathan Frease: (( 120 percet fogsz kapni a DMre ))
[22:13] Nathan Frease: (( szia! ))
[AdminJail]: Admin 1 Rey bebörtönözte Daniel Jaroslaw játékost 120 percre.
[AdminJail]: Indok: DM

Megjegyzés:

►Véletlen Tőrtént a DM guillermo számára , elnézést is kértem, Megbeszéltem vele.

csáó,
Szerelőtelepnél Daniel le szeretett volna lőni egy NNIst, viszont véletlenül az NNIs előtt lelőtt egy ártalmatlan embert, aki semmit sem csinált. Erről itt a videó
Ugyan mondta a sértett, hogy nem ragaszkodik a szankcióhoz, viszont LVL 9, és már volt ezen kívül három darab adminjailje, amiből az egyik egy DM volt, úgy gondolom, hogy nála jelenleg csak a szankció lesz a tanulópénz, leírtam ooc chaten is, hogy legközelebb bizonyosodjon meg kétszer, hogy kit kell lelőni, és nem lesz ilyen probléma. Ennél többet nem tudok hozzűfűzni.

• Wow
Reactions: Afrooo
csáó,
Szerelőtelepnél Daniel le szeretett volna lőni egy NNIst, viszont véletlenül az NNIs előtt lelőtt egy ártalmatlan embert, aki semmit sem csinált. Erről itt a videó
Ugyan mondta a sértett, hogy nem ragaszkodik a szankcióhoz, viszont LVL 9, és már volt ezen kívül három darab adminjailje, amiből az egyik egy DM volt, úgy gondolom, hogy nála jelenleg csak a szankció lesz a tanulópénz, leírtam ooc chaten is, hogy legközelebb bizonyosodjon meg kétszer, hogy kit kell lelőni, és nem lesz ilyen probléma. Ennél többet nem tudok hozzűfűzni.
Messze áltam tőletek, Amit Santos Nevű rendőrt Lőttem, Csak belaggoltam, És ahogy Mozogtam Kinyirtam még 1 rendőr, És Gulliarmot Véletlen.

nem igazán így történt. Logok szerint te Guillermo-t ölted meg elsőként, aztán utána egy rendőrt.

nem igazán így történt. Logok szerint te Guillermo-t ölted meg elsőként, aztán utána egy rendőrt.
Az érdekes. Először Egy rendőrt lőttem. De lehet hogy mellettem lőttem el először azért halt meg guillermo. Mert utánna kinyirtam egy rendőrt az fix, háttérben meg őket nem láttam mert volt ott egy pár ember és kitakarták.

Helló megjöttem a bírálattal!
Lehet véletlen lehet nem, viszont amint a videón is látszódik van bőven a két személy között elég hely hogy tudd mégis kit szeretnél kilőni.
Lényegében nem volt okod megölni azt a személyt, tehát így a szankciód jogos legközelebb jobban figyelj mégis kit szeretnél megölni.
Arról pedig hogy valaki kap-e szankciót vagy sem arról az adminisztrátor dönt!

Természetesen a panasz jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.