- 2025. 06. 26.
- 15
- 3
- LS karakter
- Trevor Osas
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
- Neved / Életkorod / Account ID-d.
Sziasztok, Dani vagyok, 19 éves leszek szeptemberben. Account ID-m: 2487
- UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Az időmet attól függően tölteném dutyba, hogy mennyit vagyok a
-szerveren aznap, és mennyi a kötelező duty idő.
- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
A szabályok alapos ismerete, aktivitás, és gyors, pontos választ tudok nyújtani.
- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
A DAWN-MTA-n 8000 játszott perccel rendelkezem jelenleg, RP tapasztalatból nincs hiány, ha egy számot kellene mondanom megközelítőleg 7000 órám van benne, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Ez a 7000 óra KB. 9-11 év alatt szedhettem össze, nem emlékszem pontosan mikor kezdhettem.
- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
voltam, a szerver nevére nem emlékszem, de pályafutásom során nem volt rám panasz. Nem igazán emlékszem már azokra az időkre. Egyébként azért hagytam abba ott az adminkodást, mert bezárt a szerver.
- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Én egy egyszerű vidéki krapek voltam egész életemben. Jelenleg tanuló vagyok még, jövőre érettségizem. Szabadidőm egy jelentős részét a gép előtt töltöm, de ha van rá alkalom szívesen megyünk el haverokkal bárhova. Mostanában a számítógépezés mellett az urbex-et nyomatjuk. Emellett érdekelnek az autók, motorok, mindkettő tervben van, hogy lesz nekem egyszer. Iskola napok délutánjait elütöm általában box, konditerem edzéseken, ezután szinte minden esetben a gép előtt kötök ki. A munka se áll tőlem messze, építőiparba nyomatom már 5 éve lassan.
- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Én szerintem az, hogy a játékosok részére a lehető leggyorsabban, és korrekten nyújtsanak segítséget, valamin a szabályok betartatása.
- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Ha csak egyet választhatnék, a legfontosabb szerintem a városháza lenne. Azért mert ha nincsenek meg az alapvető irataid, forgalmi, bejelentések, bármi egyéb, akkor arra könnyen rá tud fázni a játékos.
de ez mellett még a pláza lenne, mert ott minden alapvető itemet, meg lehet találni, akár szerencsejáték, akár skint változtatni, kiegészítőkkel, ezzel egyedivé faragva a szerepjátékodat.