Damien Keaton jelentkezése.

• Thread starter Thread starter DaniM
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 68
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

DaniM

Újonc
2025. 04. 01.
4
0
LS karakter
Damien Keaton
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: daniel010069​
2. Hogyan szólíthatunk? Dániel/Dani​
3. Hány éves vagy? 19​
4. Játtszott perceid száma? 8122​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Dániel vagyok, jelenleg 19 éves és Erdélyben élek. Már közel 7 éve minimális kihagyásokkal GTA RP szervereken, játszok. Szabadidőmben gyakran játszom LoL-t vagy Rustot is, mert szeretem a kihívást és a csapatjátékot. A játékokon keresztül sok új embert ismertem meg, és mindig nyitott vagyok új élményekre.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Figyelmes, Türelmes, Kitartó
Csendes, Néha túl komolyan veszem a játékot és Makacs vagyok​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Damien Keaton​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2003.06.24​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem, Állam- és jogtudományi doktori diploma​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Közlekedésrendészeti/Civil rendészeti egységnél​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Rendőri sziréna vagy fényjelzés után megkérem az autóst, hogy álljon meg, majd bemutatkozom és kérem az iratait. Átnézem az iratokat, közben figyelem a sofőr viselkedését, ha minden rendben van, megköszönöm az együttműködést és elengedem, ha pedig szabálytalanságot vélek felfedezni akkor tájékoztatom a következményekről. Udvariasan, de határozottan járok el, hogy biztosítsam a közlekedés biztonságát.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állam szerve, amely a közrend és biztonság megőrzéséért, bűnözés megelőzéséért és felderítéséért felel.​
9.Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az a személy, aki közvetlenül irányít és ellenőriz téged a munkádban, míg a feljebb való egy tágabb fogalom, amely magába foglalja a közvetlen felettest és minden nála magasabb rangú vezetőt is.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha az intézkedett személynek már van priusza, akkor ezt figyelembe veszem, és a következő szabálysértésért általában szigorúbb büntetést szabok ki.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Damien Keaton a nevem, 2003. június 24-én születtem, és Los Santos Temple utcájában élek. Elkötelezett vagyok a rendőri munka iránt, mindig a törvény és a közbiztonság mellett állok.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha üldözés közben tüzet nyitnak rám, akkor kiadom a tűzparancsot, miközben fedezékbe vonulok és igyekszem védeni magam és a környezetemet.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Az igazoltatás során talált droghoz szükséges elemeket lefoglalom bizonyítékként, miközben részletesen kikérdezem a tulajdonost az anyagokról és azok eredetéről, tájékoztatva őt jogairól.​

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: nagya2593-al))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.