- 2025. 05. 11.
- 21
- 3
- LS karakter
- Salvatore Lo Piccolo
- LV Karakter
- Ryan D Amaru
OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: gergokiss852. Hogyan szólíthatunk? Gergő3. Hány éves vagy? 204. Játtszott perceid száma? 195745. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam már SeeMTA-n, Hungary lifen. És ezen a szerveren is voltam már TörzsZászlós METRO Szanitéc.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
- Sajnos volt egy Banom, mikor a rendőrségnél voltam de akkor már megfogadtam, hogy soha többet nemfog ilyen történni. Most unbannoltak ujra szeretnék aktívan játszani.7. Mesélj magadról pár mondatban. Gergő vagyok 20 éves. Németországban élek, itt dolgozom. Magyarországon Borsod Megyében laktam, hegesztő vagyok. Hobbim a számítógépezés, és az autóvezetés. Szeretek csapatban dolgozni, szeretek új embereket megismerni.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Segítőkész, szeretek/tudok csapatban dolgozni. Ambiciúzus személynek tartom magam. Megtudok haragudni nagyon emberekre, picit lusta, cigarettázom.Általános adatok
1. Teljes neve: Damien D Roy2. Születési helye, ideje: Los Santos Hospital, 2006.10.06.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendőrségi Diploma.4. Büntetett előéletű? NEM5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Minnél magasabb rendfokozaton, hiszen és ismerem magamat és egy ambiciúzus személynek tartom magam, ezért bármi elérhető a csapat és az én beletett munkámmal.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félreállítom a személyt, ha én vezetek akkor a rádiózás a feladatom. Ha pedig az anyóson ülök akkor, leállíttatom a gépjárművet, kiszállok bemutatkozom, honnan, ki vagyok én. Aztán elkérem a személyes iratokat, a nevet bediktálom a rádióba addig a sofőr ránéz MDC-n, hogy minden rendben van e az előéletével az úrnak. Ha mindent rendben találok akkor, megnézem a kötelező felszerelést az autóban, ( EÜ, Kötszer). Ha ezek is megvannak akkor mehet tovább.8. Mi maga a rendőrség? Egy olyan rendvédelmi szervezet, aki a város nyugalmát őrzi, és a bűncselekményeket elkövető személyeket szűri, vagy megakadályozza.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettesem nekem adhat parancsot, és az alattalévő rendfokozatúaknak. A feljebb való az pedig adhat parancsot az én közvetlen felettesemnek is, és nekem is.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Az előző rendőrségnél ahol voltam, ott erre volt egy megszabályozott dokumentum amibe bele volt írva, hogyan kell eljárni. Előírás szerint.11. Meséljen magáról pár mondatban. Damien D Roy vagyok, 20 éves. Szeretek kosárlabdázni, nemrég költöztem San Fierroból vissza Los Santosban. Szeretek csapatban dolgozni, szeretek az embereken segíteni. Jól tudok vezetni, bármilyen helyzetben.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Megpróbálok úgy üldözni továbbá, hogy ne sérüljön meg a rendőrautóban a kollegáim, és folytatom az üldözést. Ha többségeben vannak akkor pedig megállok.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Előállítom a rendőrségen, ujjlenyomatokat veszek és elindítom a nyomozást, az NNI segítségével.