- 2025. 05. 19.
- 101
- 49
- LS karakter
- Felicia Davila
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Gergő, 18
Account ID-d?
>373
Hány játszott perccel rendelkezel?
>5441
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Gergőnek hívnak, 18 éves tanyasi gyerek vagyok, informatikát tanulok és idén érettségizem. Összességében egy olyan életet szeretnék élni hogy az unokáknak is legyen mit mesélni. Régóta játszom MTA szervereken, más szervereken volnat admin is, nagyobb pozícióban. Könnyen ismerkedek meg új emberekkel és segítek másoknak, függetlenül a történtektől. Általában jól kezelem a dolgokat, de mint mindenki másnál nálam is ott van az a bizonyos küszöb amit nem szabad átlépni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Besegíteni az adminoknak a reportok közül a kérdéseket megválaszolni, legalább ezekkel nem megy el az adminok ideje ha éppen kevesen vannak vagy nincsenek.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd ha valamit nem is tud amit megkérdeznek tőle, utánajár és megválaszolja a kérdést minthogy "Én sem tudom" választ adja, a bejövő reportokat elfogadja minél gyorsabban, hogy minél jobban tudja a szerver működését segíteni
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretem a folyamatos épülést, elkezdem az aljáról és fent kikötök. Itt is szeretném ezt, hogy elkezdem mint DGH és fejlődök, na meg persze az új és leendő játékosokat is segíteni
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy gondolom, hogy eléggé aktív vagyok és több dologra is tudok figyelni egyszerre, szóval RP közben is nyugodtan képes vagyok a kérdéseket megválaszolni
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Az összes időt amit a szerveren töltök mivel ez egy passzív dolog, szóval ha jön egy kérdés akkor egyből tudom is fogadni
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Az első a városháza lenne mivel ott tudja az iratokat kiváltani, a második az áruszállító munka mivel kezdőként ez ad a legjobban és egyszerű is, a harmadik a pláza, bármire szüksége van ott megtalálja
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: türelmes, jól gondolkodó, kedves
>Negatív: Túl sokat beszélek néha, halogató vagyok egyes esetekben, hangulatember vagyok