D.G.H jelentkezés

• Thread starter Thread starter Zotya
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 92
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zotya

Újonc
2025. 03. 29.
20
8
LS karakter
Denis Vorkov
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
Zoltán vagyok 23 éves
Account ID-d?
7364
Hány játszott perccel rendelkezel?
16.387
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Sziasztok zoltán vagyok rólam annyit még anno samp-on kezdtem az egész GTA Sa roleplayt de mióta megnyílt a Dawn csak ezt tolom egy ideje munka mellett is nagyon szívesen fellépek minden nap kb 4-5 óra hosszára hétvégenként meg szinte egész nap frakció tag is vagyok aktivan járok test edzésre érdekelnek a filmek főleg történelmi horror és sci-fi müfajokban
Mi egy adminsegéd feladata?

Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?

>Szerintem a tapasztalatok alapján kisebb feladatok ellátására szolgálnak játékosok kérdéseire segitségeire adnak értelmes és megfontolt választ ezzel könnyitik a nagyobb adminok esetleges nagyobb feladataikban való részvételt
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Jó pap sírig tanul
Föleg azért mert szeretnék tanulni többet segíteni a játèkosoknak eligazitani őket a helyes és meg felelő útba válaszaikra választ adni esetleg segítséget nyújtani
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Mert sokat tanultam a játékban és szeretnék még többet és amit tudok át szeretném adni azoknak akik esetleg nem tudják vagy kevésbé tudják
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hétköznap 2-3 órát hétvégén akár 5-6 órát is
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Kezdö játèkosoknak főleg a városházát azért hogy tudják hogy hol kell és lehet az irataikat okmányaikat bejelntéseiket intézni
2.Az autós iskolàt hogy legyen jogsijuk hogy bárhová el tudjanak jutni
3.Az autoker vagy autó kölcsönzéshez vinném őket hogy a-ból b-be eljussanak gyorsabban
4.tudom nem kell 4.de azért a munkahelyeket hogy tudjanak létesülni a játékon
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Általában nagyon humoros vagyok
Kevésbe lehet kihozni a türő képességemből
Nagyon segítőkésznek tartom magam
Negatív rólam
- nem szeretem ha nagyobb LV játékos kisebb LV játékost nem hagyja békén
Negativ még az is hogy rossz helyzetekben szoktam viccelődni
Negativ még az hogy ha esetleg barátom ismerosom játékon belül elkezd Velem funolni vagy kötekedni olyankor elküldöm simán a francba​

Nem érzem benned a potenciált jelenleg eme titulus betöltésére, több helyen helytelen a minta használat, valamint a helyesírási hibák nagyon rontanak az összképen.
Elutasítva.

• Kedvelés
Reactions: Zotya, peti és rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.