D.G.H jelentkezés - Mikosz

• Thread starter Thread starter Mikosz
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 217
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Mikosz

Újonc
2025. 03. 17.
39
19
LS karakter
Touciuloes Ijeklis
LV Karakter
-
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Mikosz, 18.
Account ID-d?
>2538
Hány játszott perccel rendelkezel?
>5915
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok, Miklós vagyok, de inkább Mikosz-nak szólítsatok. Szlovákiában élek egy magyarlakta területen, magyar vagyok nem szlovák. Jelenleg egy gépészeti szakközépiskolába járok ahol az utolsó évemen vagyok, most érettségizek. Ezen a szakon gondolkodom egyelőre, hogy tanuljak tovább vagy sem. Szabadidőmben legtöbbször játszok valamivel, mert úgy érzem, hogy segít kikapcsolódni és feltöltődni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Játékosok segítése, kérdések megválaszolása, problémák megoldása. Szabálysértések figyelése és kezelése, figyelmeztetések alkalmazása. Új játékosok bevezetése. Adminisztrátorok segítése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy Adminsegéd a következő dolgok miatt lehet jó: Segítőkész, mindig kész segíteni a játékosoknak, kommunikációs készség, fontos, hogy tisztán és hatékonyan tudjon kommunikálni a játékosokkal és a többi adminisztrátorral.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretnék a DGH tagja lenni, mivel szeretném hogy egy olyan közösség tagja lehetek, ahol mindenki együtt dolgozik egy közös célért. Úgy érzem, hogy a csapatban kíválóan tudnám végezni a feladatom, segíteni a játékosoknak, adminisztrátoroknak.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy érzem, hogy jó adminsegéd lennék, mert szeretek segíteni a játékosokon, csapattársaimnak. A szabályzatot jól ismerem és igyekszem objektíven dönteni. Ha egy csapat részeként dolgozhatok, mindig arra törekszem, hogy támogassam a többieket és hozzájáruljak a szerver zökkenőmentes működéséhez.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta több órát (3-5) tudok fordítani a szerverre.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Az első lenne a pláza, ahol mindent megtud venni az ember, amit csak szeretne. Ha horgászni akar, megtudja venni, ha fémdetektorozni szintén. Ha esetleg kaszinózni akar, az is ott van. Nem tetszik a skinje? Megtudja változtatni plázánál. A második lenne a városháza, mivel az iratok eléggé fontosak mindenkinek. Senki sem szereti, hogy minden órában csekket kapjunk, mert nincs nálunk személyi igazolvány, stb.. A harmadik persze az autókereskedés, ahol járművet tudunk venni. Szerintem mindenki tudja, hogy egy jármű egy szerepjáték szerveren kihagyhatatlan. A-tól B-pontba eljutni bármilyen kocsi is elég.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív tulajdonságaim:

Segítőkész vagyok: Szeretek segíteni másoknak, és fontos, hogy mindenki jól érezze magát körülöttem.
Türelmes: Nem szoktam kapkodni, és próbálok nyugodtan dönteni.
Problémamegoldó: Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretném, próbálok gyorsan megoldást találni.
Negatív tulajdonságaim:

Túl kritikus vagyok magammal: Néha túl kemény vagyok magammal, ha nem sikerül valami tökéletesen.
Maximalista vagyok: Hajlamos vagyok túl magas elvárásokat támasztani magammal szemben.
Halogatok: Néha halogatom a dolgokat, amíg nem érzem, hogy tényleg sürgős.​

• Imádom
Reactions: Barnii
Haló ez a legaktívabb legkirályabb dawnmta player
:cool:(y) Támogatom

Nem szoktam ilyet csinálni, de kénytelen leszek hogy feleslegesen ne történjen meg egy kellemetlen eseménysor. Ha sikerül a hozzáálláson változtatni, akkor talán. Plusz fogadj meg egy tippet, hat napos OOC stílus jaillel ne jelentkezz legközelebb.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.