- 2025. 03. 30.
- 666
- 333
- LS karakter
- Marco Valderrama
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d.
Márkó vagyok, 27 éves és Ingame a kezdetek óta Csuhy-ként szerepelek. Az accunt ID-m 4527.
- UCP előélet
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Jelenleg minden szabadidőm, a gép közelségében töltöm. Ez Adminként sem változna, napi 3-4 órát rendszeresen a szerveren tudok lenni.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Mint az korábbi évek tapasztalataiból már kiderült, nagyon jól tudok alkalmazkodni az emberekhez, könnyedén megtalálom a közös hangot mindenkivel, eléggé segítőkésznek tartom magam, így hasznos tagja tudnék lenni a Dawn MTA Admin csapatának.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
MTA-s karrierem kezdetére már talán nem is emlékszem pontosan, nagyságrendileg 13-14 éve lehetett mikor először felszabadultam egy roleplay szerverre.
A Dawn MTA-n 2024-11-25- óta játszom, ez idő alatt 322 órát töltöttem a szerveren ami a LVL 20-ra volt elegendő.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Az egész MTA-s karrierem alatt, rengeteg szervert megjártam már és legtöbbön adminisztrátor szerepkört is betöltöttem, végig Csuhy néven játszottam.
Amiket kiemelnék
Fly MTA - Adminsegédtől Fő admin pozícióig meneteltem.(FLY MTA fénykorára kell gondolni )
External V3 (Talán ) - Adminsegédtől Admin 4-ig jutottam, ezt követően leadtam és bele kezdtem a saját szerverembe.
Illetve több kisebb szerveren is töltöttem be kisebb- nagyobb szerepkört.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Sziasztok, Márkó vagyok 27 éves. Több mint 12 éve vagyok benne az MTA világában, fénykoromban rengeteg időt szenteltem az RP-nek és az adminkodásnak egyaránt.
Kezdetek óta vonzott az Admin lét és nem a hatalom végett, pusztán azért, hogy tenni tudjam valami jót a szerver és a játékosok érdekében. Bárhol ahol eddig töltöttem be az admin szerepkört, a játékos orientáltság jellemezte "munkámat", ami néha előnyös néha pedig hátrányos is tud lenni.
Koromból adódóan, nekem az MTA és a számítógép márcsak egy agyi kikapcsolódást jelképez és egy általam nagyon kedvelt hobbi.
Az életem prioritása a munka és a családom, jelenlegi munkám végett az egyik héten szűkösebben a másik héten viszont elég aktívan tudok jelen lenni a szerver életében.
De a napi 3-4 óra az hiba mentesen teljesíthető részemről.
Részemről ami hátrányként említhető, hogy a munka után a családom és a gyermekeim élvezik a prioritást, ha leülök a géphez, rengeteg alkalommal megyek el kisebb-kisebb nagyobb időkre a géptől. De azt garantálhatom, hogy a dutyban töltött időmet teljes erőbedobással fogom csinálni.
Amikor először csatlakoztam a Dawn MTA szerverére, eldöntöttem, hogy nem szeretnék admin szerepkört betölteni, mert szeretnék teljes mértékben az RP-re fókuszálni.
Elkezdetem felépíteni a Dawn-os karrierem, ami a kisebb anyagi stabilitás után a TEK-be vezetett, ahol Kadét Rangtól egészen Dandártábornokig jutottam(Al Leader) ami bizonyítja azt is, hogy milyen elkötelezetten tudok részese lenni egy adott közösségnék. Közel 5 hónapot töltöttem a frakcióba és saját magamtól adtam le a leaderi pozíciót, hiszen ház vásárlás és felújítás végett kevesebb időm jutott a számítógép használatára.
Jelenleg úgy érzem, hogy készen állok a vissza térésre és szeretnék aktív tagja lenni a szervernek és az Admin gárdának.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Egy admin a játékosok teljes igényeire szabva alakítja ki a szolgálati idejét, segít kisebb problémák megoldásában, bugok - hibák végett kialakult hátrányok kiküszöbölésére. De ami a legfontosabb, hogy teljes figyelmet szentel annak, hogy a játékosoknak tökéletes RP élményben legyen része, és kizárja az esetleges NONRP-s hátráltató figurákat a játékmenet és a szerver szabályzatának betartása érdekében.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Ha egy kezdő játékost kell beavassak a játékmenetbe, akkor mindenképp munkákat és a vállalkozást mutatnám meg neki.
ezen belül is az Autófényező vállalkozást,
Szerintem azért fontos ez a lehetőség bemutatása, mert a játékosok akkor élhetik ki teljesen az álmaikat, ha úgy élnek mint a királyok. Ennek a jövőképnek a kialakításában tökéletes indulópont a fényező, hiszen fantasztikus megoldásaival egy izgalmas, gyors és kifizetődő munkát végezhet.
Az autófényező vállalkozást több helyen is el tudod kezdeni, ilyen PL az LS reptérnél található ipari park.
Nincs más dolgod, mint rendelkezni egy Vonóhorgos autóval, ezután az ipartelepen található folyósók egyikére belépve bérelj egy műhelyt. A műhelybe lépve egy kidolgozott fényező terület fogad, ezután menj az irodába/raktárba, ahol meg tudod rendelni a munka elkezdéséhez szükséges anyagokat, a rendelést a laptop használatával adhatod le. Amint ezzel megvagy, menj egy egy utánfutóért majd menj át SF-be, pakold fel a rendelést, és gyere vissza a műhelyhez, ahol egy CP fogad amibe bele állva az áru a raktáradba kerül.
Mostmár neki is kezdhetsz a feladatnak, következő lépés, hogy a laptopon található emailek között választasz egy remek ajánlatot amelyre küldesz egy árat, amit ha a megrendelő elfogad akkor beszállíthatod a járművet a műhelybe. Ha megvagy a jármű beszállításával, akkor kezdődjön a munka, jöhet a csiszolás , majd az alapozás és végül a fényezés. Törekedj a tökéletes kivitelezésre, amit a képernyőn látható actionbaron nyomon tudsz követni, ha úgy érzet megfelel akkor léphetsz is tovább a következő folyamatra. Ha pedig a fényezést követően a száradást is megvártad akkor nincs más dolgod, mint leszállítani a kocsit a megrendelőnek és bezsebelni a kialkudott lóvét.
Végszó
Köszönöm szépen ha végig olvastad, remélem valamennyire tetszett amit láttál. Ha így van, dobj egy támogatást !
Köszönöm.
Csuhy
.png)