DAWNCITY-2.png
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk:
1. Discord neved:
_tarnai
2. Hogyan szólíthatunk?
Tarnai
3. Hány éves vagy?
22
4. Játtszott perceid száma?
262 perc [LVL 1]
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja?
Nem
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál?
Nincs
7. Mesélj magadról pár mondatban.
Sziasztok Tarnai vagyok 22 éves 3-4 éve nyomom az MTA-t illetve Fivemen is voltam sok helyen meg fordultam már mint frakiban de mindig is jobban meg fogott a PD vagy akár TEK.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság:
Pozitív Barátságos vagyok segítőkész gyorsan tanulok
Negatív Haragtartó nem szeretem ha hazudnak és ha kibe szelnek
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve:
Conor G Oscar
2. Születési helye, ideje: 1969/02/02
Los Santos
3. Legmagasabb iskolai végzettsége:
Válasz
4. Büntetett előéletű?
Nem
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?
TőrzsŐrmester pozícióban
6. Szolgált már fegyveres szervnél?
Nem
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?
Elsőnek is ha én ülök az anyós ülésen rádiózást végzek el
ahol le rádiózom a helyszínt milyen típusú járművet és a rendszámot ha ez meg történt akkor ki szállok oda megyek az úrhoz és el kérem a forgalmit szemelyit és vezetői engedélyt és le ellenorzom a MDC-ben hogy van e körözés a járműn illetve a személyen ha minden rendben volt akkor meg nézem a megfelelő felszerelést a csomagtartóban ha ez is rendben volt akkor be rádiózom az igazoltatás véget.
8. Mi maga a rendőrség?
A rendőrség egy állami intézmény, amelynek elsődleges feladata a közrend és a közbiztonság fenntartása,
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes: Feladatok kiosztásáért felel teljesítményért felel
Feljebb való : stratégiai tervek kidolgozása miatt felel és a megfelelő kocsi kiosztásért is ő felel .
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?:
Amennyiben BTK szerint le van írva annyival fogom ki állítani a csekket
11. Meséljen magáról pár mondatban.
Conor G Oscar vagyok Los Santosban születtem 1969-ben jelenleg is Los Santosban élek mindig szerettem ezt a várost és az embereket szeretnék vissza adni a városnak védeni a polgárokat illetve segíteni őket ezért is szeretnék jelentkezni rendőrnek
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak?
Próbálok minél jobban kacska ringozni hogy ne érjen minket lóvés ás szolok a társamnak hogy rádiózzon be hogy tűzet nyitottak rank .
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok?
Minden esetben le kell foglaljuk ezeket a tárgyakat illetve mindenfele képen nyomozást kell ellene indítani és egy ki hallgatást amennyiben nincs ügyvédre keresete a rendőrség illetve a bíróság ki fog neki rendelni egyet és addig előzetes letartoztatásba helyezzük az urat és minden féleképen szolok egy nagyobb rangú felettesemnek hogy legyen jelen a ki hallgatás során
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk:
1. Discord neved:
_tarnai
2. Hogyan szólíthatunk?
Tarnai
3. Hány éves vagy?
22
4. Játtszott perceid száma?
262 perc [LVL 1]
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja?
Nem
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál?
Nincs
7. Mesélj magadról pár mondatban.
Sziasztok Tarnai vagyok 22 éves 3-4 éve nyomom az MTA-t illetve Fivemen is voltam sok helyen meg fordultam már mint frakiban de mindig is jobban meg fogott a PD vagy akár TEK.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság:
Pozitív Barátságos vagyok segítőkész gyorsan tanulok
Negatív Haragtartó nem szeretem ha hazudnak és ha kibe szelnek
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve:
Conor G Oscar
2. Születési helye, ideje: 1969/02/02
Los Santos
3. Legmagasabb iskolai végzettsége:
Válasz
4. Büntetett előéletű?
Nem
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?
TőrzsŐrmester pozícióban
6. Szolgált már fegyveres szervnél?
Nem
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?
Elsőnek is ha én ülök az anyós ülésen rádiózást végzek el
ahol le rádiózom a helyszínt milyen típusú járművet és a rendszámot ha ez meg történt akkor ki szállok oda megyek az úrhoz és el kérem a forgalmit szemelyit és vezetői engedélyt és le ellenorzom a MDC-ben hogy van e körözés a járműn illetve a személyen ha minden rendben volt akkor meg nézem a megfelelő felszerelést a csomagtartóban ha ez is rendben volt akkor be rádiózom az igazoltatás véget.
8. Mi maga a rendőrség?
A rendőrség egy állami intézmény, amelynek elsődleges feladata a közrend és a közbiztonság fenntartása,
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes: Feladatok kiosztásáért felel teljesítményért felel
Feljebb való : stratégiai tervek kidolgozása miatt felel és a megfelelő kocsi kiosztásért is ő felel .
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?:
Amennyiben BTK szerint le van írva annyival fogom ki állítani a csekket
11. Meséljen magáról pár mondatban.
Conor G Oscar vagyok Los Santosban születtem 1969-ben jelenleg is Los Santosban élek mindig szerettem ezt a várost és az embereket szeretnék vissza adni a városnak védeni a polgárokat illetve segíteni őket ezért is szeretnék jelentkezni rendőrnek
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak?
Próbálok minél jobban kacska ringozni hogy ne érjen minket lóvés ás szolok a társamnak hogy rádiózzon be hogy tűzet nyitottak rank .
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok?
Minden esetben le kell foglaljuk ezeket a tárgyakat illetve mindenfele képen nyomozást kell ellene indítani és egy ki hallgatást amennyiben nincs ügyvédre keresete a rendőrség illetve a bíróság ki fog neki rendelni egyet és addig előzetes letartoztatásba helyezzük az urat és minden féleképen szolok egy nagyobb rangú felettesemnek hogy legyen jelen a ki hallgatás során