Claylor James-Jelenkezés

• Thread starter Thread starter Huney
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 52
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Huney

Újonc
2025. 06. 05.
10
0
LS karakter
Miguel Gonzalez

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: huno7272​
2. Hogyan szólíthatunk? Huni​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 23,318​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Huni vagyok Erdély ből származom mezőgépésznek tanulok​
15 éves vagyok​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság könnyen be illeszkedem mindenhova,könnyen tanulok,viszonylag könnyen barátkozom/ismerkedem. hirtelen haragú vagyok, nagyon lusta ezt sokan mondják, könnyen tudok haragot tartani.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Claylor James​
2. Születési helye, ideje: Dawn City Hospital 2006.05.06​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: rendészeti szakközépiskola​
4. Büntetett előéletű? igen​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Igazából én az utcán, imádom a történéseket és járőrként nagyon élvezném amit csinálok, de amiben tudnék segitenék bármilyen alosztályban ahová helyeznek.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Egy egyszerű rutin ellenőrzésnél a körülmények a legfontosabbak, a szirénát fel kapcsolom utána felszólitom hogy húzódjon le, mi után ez megtörtént le rádiózom hogy az egység eljárás alá vont egy autót, majd ellenőrizném a kötelező felszereléseket iratokat, ha minden rendben van vissza adom és le rádiózom hogy az egység végzett az eljárással.​
8. Mi maga a rendőrség? egy állami, fegyveres rendvédelmi szerv, amely a közbiztonság és a belső rend védelméért, a bűncselekmények megelőzéséért, felderítéséért, valamint a törvények betartatásáért felel​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes a közvetlen irányító, míg a feljebbvaló minden hierarchiában magasabban álló személy.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A birság indokát valamint abban az ügyben vissza eső-e​
11. Meséljen magáról pár mondatban. 2006-ban születtem fiatal vagyok és törékeny tudom, de úgy érzem hogy a városnak szüksége van rám, amit tudok meg teszek a városért, remekeltem első segély adásból, az erőszakot egyáltalán nem kedvelem.Elszoktam járni esténként futni és szeretek horgászni.A szüleimtől jo nevelést kaptam és meg tanitotak az alázatra és a tiszteletre​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Az autoval ugy álok be hogy minél több fedezéket nyújtson számomra és a kolegáimnak rádiozok erősitést hivok.Megőrizném a nyugalmam, igyekszem úgy cselekedni hogy ne sérüljön civil és én sem.A rádión értesitek mindenkit a helyzet állásáról, viszonzom a tüzet.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? egy igazoltatás során a csomagtérben droghoz szükséges alkotóelemeket találnék, és a tulajdonos azt állítja, hogy nem tudja, mik azok, elsőként a helyszínt biztosítanám, és az anyagokat biztonságosan lefoglalnám a jogszabályoknak megfelelően. A tulajdonossal udvariasan, de határozottan kommunikálnék, majd a szükséges intézkedéseket tenném: értesíteném a megfelelő szakhatóságot vagy kollégákat, jegyzőkönyvet készítenék, és minden bizonyítékot dokumentálnék. Az eljárás során mindig a szabályoknak megfelelően, objektíven és fegyelmezetten járnék el.​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
Megjegyzés: NV ellenében(Jail miatt)
Tisztelettel:
Christopher Juan r. Vezérőrnagy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.