Charlie Bravo átjelekezés.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sanyi76

Újonc
2024. 09. 02.
34
3
LS karakter
Volkov Mikhail
tek.png

TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
ÁTHELYEZÉSI KÉRELEM

OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 15
2. Mesélj magadról pár mondatban: Sanyi-nak hivnak 15-éves vagyok. Békés vármegyében élek 1 kis várósban lakom. Szabadidőmben sokat szoktam focizni szenét hallgatni. Emellett sokat MTA-zok, akár több órán keresztül is el tudok vele lenni. Szeretek minél több embert megismerni.
Körülbelül 3–4 éve MTA-zok. Legelőször a SeeMTA-n kezdtem, de egy idő után meguntam, ezért átmentem gazdag RP szerverekre. Nagyon megtetszett ez a világ, és azóta is főleg ilyen szervereken játszom.
3. Miért pont téged válasszunk?: sokat lennék aktiv, segitőkész vagyok, és sokat lennék szólgálatbn.
4. Mióta játszol a szerveren?: kb 1 éve.
4.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? nagyon sokat, akkűr 3-4-5 órát is.
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: azért mert nekem eza frakció nagyon tetszik, illetve régebben is voltam itt, és vissza szeretnék jönni.
6. Miért szeretnél távozni a jelentlegi frakciódból?: nem nagyon tetszik.
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja a jelenlegin kívül? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): 1 évvel ezzelőt. voltam PD-be kb 1-2 hónapot. 7 hónappal ezzelőt. voltam honvédségbe szintén 2-3 hónapot. meg most NAV ba 1 hónapot. és mindigis ez volt a nevem hogy Charlie Bravo.
7. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
8. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
9. Csatolj egy képet a banjaidról:
10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: A terrorizmus megelőzése és elhárítása, valamint a közbiztonság védelme.
SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Charlie Bravo
2. Születés helye: Los Santos
3. Születés ideje: 1965.1.21
4. Nem: Férfi
5. Családi állapota: egyedüálló.
6. Személyigazolvany száma: 926933ZI
ELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Los Santos
8. Telefonszáma: +38-76-805-4022
9. E-mail címe: [email protected]
JELENTLEGI MUNKAHELYE
MUNKAVISZONYA
1. Szervezet neve: Nemzeti Adó És Vámhivatal.
2. Betöltött pozíció: Őrmester.
3. Munkaviszony kezdete: 2026.03.18
4. Áthelyezési kérelem benyújtásának indoklása:: át szeretnék jönni, meg untam már a navot.
5. Családi állapota: Egyedülálló
6. Kérjük csatolja a szervezet vezérkarának belegyező nyilatkozatát az áthelyezéshez:
engedélyezve.​
ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Helyszín, 2026.03.39
Charlie Bravo

Tisztelt Jelentkező!
A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését
e l u t a s í t o t t a.
Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Várjuk jelentkezését a következő alkalommal!

tek-hr.png

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.