Calvin Junior jelentkezés

Calvin Junior

Újonc
2026. 03. 26.
7
0
LS karakter
Calvin junior
LV Karakter
Calvin junior
View attachment 3107
Név (In-game):
Calvin Junior
Életkor:
►38◄
Nemzetiség:
► Afganisztán
Jelenlegi Foglalkozás:
Utcai autó Kereskedő
Meséljen magaról(Az ic karakteredről. 10 mondat):
Calvin Junior egy szegény, de összetartó családba született egy zajos nagyváros peremén.
Az apja keményen dolgozott egy műhelyben, de sosem keresett eleget, hogy igazán jobb életet biztosítson.
Az anyja otthon tartotta össze a családot, és próbálta távol tartani a gyerekeit a rossz társaságtól.
Calvin azonban már kicsiként is érezte, hogy többre vágyik annál, amit a környezete kínál.
Az utcában, ahol felnőtt, gyakran látott elegáns öltönyös férfiakat, akik tiszteletet parancsoltak.

A szomszédok suttogva beszéltek róluk, és Calvin hamar megértette, hogy ők a maffiához tartoznak.
Ez a titokzatos világ egyre jobban vonzotta őt.
Miközben a testvérei egyszerű életre készültek, ő nagyobb álmokat kergetett.
Az iskolában nem volt a legjobb tanuló, de nagyon figyelmes és megfigyelő volt.
Mindig észrevette az apró részleteket, amiket mások nem.

Az apja próbálta rávenni, hogy tisztességes munkát válasszon, de Calvin nem hallgatott rá.
Egyre több időt töltött az utcán, ahol új barátokat szerzett.
Ezek a barátok már közelebb álltak ahhoz a világhoz, ami őt érdekelte.
Lépésről lépésre sodródott bele abba az életbe, amit gyerekként csak messziről figyelt.
Calvin Junior története így kezdődött: egy egyszerű fiúból, aki egy veszélyes álmot választott magának.

OOC(Out Of Character):
Név (valós/becenév):

Máté
Életkorod:
16
Játékban eltöltött óráid (összesen / szerveren):
►14 512 perc (214 óra)◄
RP tapasztalatod (mióta RP-zel?):
2022
Korábbi frakcióid:
Másik szerveren bratva,Dawnmta-n,az okf,honvedseg
Mit vársz a frakciótól?:

►„A frakciótól elsősorban lojalitást várok, mert nálam ez az egyik legfontosabb dolog. Olyan közösséghez szeretnék tartozni, ahol a tagok kiállnak egymás mellett, és lehet rájuk számítani bármilyen helyzetben. Fontos számomra a fegyelem és a tisztelet, mert úgy gondolom, hogy egy erős frakció ezekre épül.

Elvárom, hogy mindenki komolyan vegye azt, aminek a része, és ne csak félvállról legyen jelen. Szeretem, ha egy csapat szervezetten működik, mindenki tudja a helyét, és végrehajtja, amit kell. A megbízhatóság nálam alap, nem szeretem a kifogásokat vagy a fölösleges beszédet – inkább a tettek számítanak.

Fontos az is, hogy legyen kommunikáció a tagok között, de ne a felesleges beszéd menjen, hanem az, ami előre viszi a dolgokat. Olyan frakcióba szeretnék kerülni, ahol van cél, van irány, és ahol lehet fejlődni, tapasztalatot szerezni.

Összességében egy erős, összetartó és komolyan vehető csapatot keresek, ahol mindenki tudja, hogy mit csinál, és ahol számít az, hogy ki mennyit tesz hozzá a közöshöz.”◄

Mit tudsz te adni a frakciónak?:

►„A frakciónak elsősorban lojalitást tudok adni. Ha bekerülök, akkor lehet rám számítani, nem tűnök el, és kiállok a csapat mellett bármilyen helyzetben. Emellett aktív vagyok, szeretek jelen lenni és részt venni a közös dolgokban, nem csak nézni, mi történik.

Fegyelmezett vagyok, tudok alkalmazkodni a szabályokhoz és a vezetőséghez, és nem okoz gondot, ha utasításokat kell követni. A rám bízott feladatokat igyekszem pontosan és megbízhatóan elvégezni, nem hagyok félbe dolgokat.

Jó megfigyelő vagyok, figyelek a részletekre, és próbálok mindig előre gondolkodni. Emellett fontos számomra a csapatmunka, nem egyedül akarok érvényesülni, hanem a közös célért dolgozni.

Összességében egy megbízható, aktív és fejlődni akaró tagot tudok adni a frakciónak, aki hosszú távon is hozzá tud tenni a csapat működéséhez.”►

Discord elérhetőséged:
999eliteee