Calvin Gilbert

2025. 07. 26.
26
9
LV Karakter
Calvin Gilbert
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: csorokopi​
2. Hogyan szólíthatunk? Gábornak.​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? 19 521​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Gábor vagyok, 16 éves, régóta foglalkozom MTA-val, és különösen érdekelnek a rendvédelmi szerepek. egy nagyobb szerveren már voltam PD-ben, így van némi tapasztalatom a szabályos és fegyelmezett játékban. Szeretek csapatban dolgozni, és mindig igyekszem fejlődni, tanulni.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Jó kommunikációs készség, Fegyelmezett hozzáállás, Gyors helyzetfelismerés. Negatív: Néha túl maximalista vagyok, Hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat, Néha nehezen kérek segítséget​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Calvin Gilbert​
2. Születési helye, ideje: Los Santos 2000. 01. 25.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: John Jay College of Criminal Justice​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy megbízható járőrként, aki aktívan részt vesz a város biztonságának fenntartásában.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Fény, és hangjelzést alkalmazok, hogy egyértelmű legyen a vezető számára a megállítás szándéka, Megvárom, amíg a jármű egy széles, jól belátható leállósávba vagy parkolóba gurul, Ha a sofőr nem azonnal reagál, csak a rádiózást követően szállok ki az autóból, figyelve a forgalomra és a környezet biztonságára rádión jelentem a központnak, hogy megkezdem az igazoltatást. Udvariasan köszönök majd bemutatkozom ranggal és szolgálati számommal, Megkérem a vezetőt, hogy kapcsolja le a motort és maradjon mozdulatlanul az autójában amíg intézkedem.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy olyan szervezet, amely a közbiztonságért felel, betartatja a törvényeket, és segíti a lakosságot a mindennapi életben.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az, akitől közvetlenül kapom az utasításokat, míg a feljebbvaló magasabb rangban van, de nem feltétlenül irányít közvetlenül.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A szabálysértés súlyossága és a priusz alapján mérlegelek. A priusz nem önmagában indokolja a magasabb bírságot, de figyelembe veszem az ismétlődő szabályszegéseket.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Calvin Gilbert vagyok, egy céltudatos és fegyelmezett fiatal, aki szeretne aktívan részt venni a város rendjének fenntartásában. Fontos számomra a csapatmunka, a fejlődés, és az, hogy példát mutassak másoknak.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha üldözés közben a menekülő járműből tüzet nyitnak, először fedezékbe vonulok (leggyakrabban a szolgálati gépjármű mögé vagy más stabil takarásba), ezzel minimalizálva a sérülésveszélyt. Ezután rádión azonnal jelzem a központnak: „Tűzharc, fedezetet és megerősítést kérek!”, majd tájékoztatom a feljebbvalót és a többi járőrt az esemény helyszínéről és a fenyegetés jellegéről​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Amikor igazoltatáskor a csomagtérben olyan anyagok és eszközök bukkannak elő, amelyek kábítószer-előállításhoz szükséges alkotóelemeknek minősülnek, először dokumentálom a helyszínen a talált tárgyakat. Ezután a gyanús anyagokat és a hozzájuk tartozó eszközöket ideiglenes elkobzásként átveszem, majd a helyi kábítószer-ügyi felelősnek adom át további szakértői vizsgálatra és nyilvántartásba vételre. A tulajdonos állítása, miszerint nem tudta, mik azok, nem mentesíti az eljárás alól​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel discordon rolikaa. ))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]