Calvin Gilbert-Rashiti O Neil [jack]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 07. 26.
26
9
LV Karakter
Calvin Gilbert
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:
Calvin Gilbert
Panaszra tett személy InGame neve:
Rashiti O Neil
Panasz oka, leírása, kifejtése:
hali ki akartuk rabolni a gyereket 2-en voltak és elkezdett elmenni a helyről ugy hogy rá volt tartva a fegyver és azt írta hogy ő frakis vagy valami ilyesmit hogy taxis és mondtam neki hogy nincsen szolgálatban erre elővette a jelvényt és felvette, nem is fk autoval volt ez után ooc minősített is minket..
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/l0eu3REuNPE3OcaEo?invite=cr-MSw4WEssNDM5ODQ2ODg1&v=15

[2025-08-30 17:21:05] [Output] : Rashiti O Neil: (( mert nem megy ez nektek sajna ))
Megjegyzés:
minden bizonyítékot csatoltam a panaszhoz várom a bírálo admint válaszát.

Szervusztok. Lenne néhány kérdésem! Hol van az ahol én minősítettelek titeket? Végig ti toltátok az ooc stílust, egyikőtök kapta is az ajailt érte. Második kérdés. Én hol védekeztem azzal hogy frakció tag vagyok? harmadik kérdés.Komolyan azt hiszed hogy el akartam menni? el volt törve a lábam, s kellett idő mire leesett hogy nem tudok fékezni és csak akkor áll meg az autó ha kiveszem N-be! utolsó kérdés! úgy raksz rám pkt hogy egy 8 percen belül kétszer álltatok neki kirabolni engem ugyan arról a helyről? ui majd akkor rabold az időmet ha valós indokkal valós kézenfogható bizonyítékokkal tudsz előállni!

Rendben van. Nem küldök logot mert Roberto Newman-nál már láthattad! A két pk egy ügyről szól kettőnket raboltak el

Sziasztok itt vagyok a bírálattal.

Tehát azt írtad a panaszban, hogy a kitűzővel próbált vissza élni, de szerintem ez semmibe sem akadályozta meg a rablást ugyan úgy ki tudtátok rabolni. Másik panaszodban is felhoztad az OOC minősítést ott leirtam mindent.

Tehát a panaszod jogtalan, zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.