Brown panaszkönyve DMNK-ra.

• Thread starter Thread starter Brown
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 191
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Brown

Írnok deák
2025. 02. 27.
649
84
LS karakter
Andrew Damone
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Andrew Damone

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
DMNK

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Átvertek 8K ppvel,majd elengedte emberünket figyelmeztetés nélkül.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Biráló adminnak küldöm.

Megjegyzés:

-

• Kedvelés
Reactions: Enrico és Hoobu
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni. Várom az admin válaszát és a bizonyítékokat.

Szia! Tudtommal nem vertek át, a reportba azt irtad hogy vettél egy kocsit és nincs benne megfelelő tuning. Majd mondtam ott is hogy az eladóra bízom hogy kifizeti-e a rész összeget vagy vissza veszi a kocsit. Te és ő is a kocsi vissza adásában döntöttetek. Logot küldöm a bíráló adminnak!

• Wow
  • Haha
Reactions: aDominik és Hoobu
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Az esettel kapcsolatban minden szükséges bizonyítékot megkaptam.

A játékos állítása szerint a jármű „full fullos” volt, ami azt jelenti, hogy minden elérhető tuningból a legmagasabb szintű van beszerelve, és nincs benne semmilyen hiányosság. Amennyiben valamely opcionális tuning nem került beszerelésre, azt „full full, kivéve airride” (vagy hasonló formában) egyértelműen jeleznie kellett volna a vevő felé.

A vevő annak tudatában vásárolta meg az autót, hogy az valóban minden tuninggal rendelkezik. Ennek ellenére több prémium pontos tuning hiányzott a járműből, így a vevő egyértelműen át lett verve.

Az adminisztrátor ezt a körülményt nem vette figyelembe, és saját döntése alapján és az eladó fél véleménye alapján visszafordította az üzletet, amelyet végül mindkét fél elfogadott.

A panasz jogos.

Mivel egyik félnek sem keletkezett tényleges anyagi hátránya az ügyből, az adminisztrátort szóbeli hibapontban részesítem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.