Bravo Alejandro - Jelentkezése

.Ezekiel

Újonc
2025. 06. 15.
5
0
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: itsezekiel7_​
2. Hogyan szólíthatunk? Ezekiel​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? 30,696​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam: DawnMTA TEK, Rendőrség. StayMTA Rendőrség, Honvédség.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Ezekiel-nek hívnak, 16 éves vagyok! Győr közelében élek vidéken. Győrbe járok iskolába és autószerelő szakmát tanulok, későbbiekben ebben szeretnék majd elhelyezkedni. Szabadidőmbe barátokkal vagyok, vagy éppen otthon ülök a gép előtt. Főleg MTA-val szoktam játszani, de ha úgy van akkor 1-2 CS2 mecsre is vagyok.Szeretem az állatokat, van 2 kutyám és 1 macskám, sok időt szoktam velük tölteni. Van egy testvérem vele is jól kijövök. Egy életvidám srác vagyok és sikeresnek vallhatom magam az életben. Sokat teszek a céljaimért, amit elakarok érni, azt általába el is szoktam. Mindenből próbálom a legjobbat kihozni, ami azt is jelentheti, hogy maximalista is vagyok.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Jó íráskészség, Jól elbeszélgetek az emberekkel, Türelmes. Rossz: Szétszort, Haragtartó, Néha elveszek a részletekben.​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Bravo Alejandro​
2. Születési helye, ideje: 1996.10.10 Los Santos​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE).​
4. Büntetett előéletű? Igen.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? A teljesítményemhez mért rendfokozatban.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? 1 Felszólítás félreállítás, 2 Rádiózás, 3 bemutatkozás 4 íratok ellenőrzése, 5 jármű átvízsgálása, (6 ha kell személy átvízsgálása) 7 jármű és személy lekérdezése az adatbázisban, 8 íratok vissza adása, 9 elköszönés, 10 rádiózás, 11 Tovább haladás.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami szervezet, amelynek a feladata az emberek és a közrend felügyelése, törvények betartásának védelme.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes: Minden nap utasításokat ad nekem. Feljebb való pedig Az aki feljebb van annak aki utasításokat ad nekem.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha rendelkezik priusszal akkor átnézem alaposan az autóját, ha kell a személyt is, ha találok még több dolgok akkor azokat is felszámolom, utána megnézem a Bűntető törvénykövben, hogy mekkora a kiszabott büntetés, az alapján osztom a csekket.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Bravo Alejandronak hívnak, 29 éves vagyok. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen végeztem. Hobbim a biciklizés és az kondi. Szeretem az állatokat sajnos még nincs kiskedvencem, de a későbbiekben majd szeretnék.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Természetesen jobban figyelek, óvatosabban űldözöm tovább. Ha egy felettesen tűzparancsot ítél akkor kicsit lelassítok és ha űl melletem valaki akkor megkérem, hogy lőjön kerékre.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Természetesen megbíllincselem a személyt, átkutatom a ruházatát. Ha tényleg nem tudja, hogy mik azok akkor talán elkobozom és ha más gondot nem véltem felfedezni akkor tovább engedem.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel discordon. ))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]