Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: argomenta2. Hogyan szólíthatunk? Argo-nak, nem annyira szeretem ha publikus a nevem.3. Hány éves vagy? 154. Játtszott perceid száma? 351, de ez növekszik még.5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam igen, azért hagytam ott mert meguntam a folyamatos darát.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Semennyit, csatolom!
7. Mesélj magadról pár mondatban. Argo-nak hívnak, 15 éves vagyok. Jelenleg falun lakom, kertesházban. Eddig városi gyerek voltam, de le költöztünk bizonyos okok miatt. Körülbelül 2-3 éve RP-zek folyamatosan, kihagyások nélkül, eddig Sheriff, és Cartelles voltam egy másik nagyobb szerveren.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Elfogadó, kedves, megértő - Néha mérges, makacs és kissé agresszív néha.Általános adatok
1. Teljes neve: Brantley Thronton.2. Születési helye, ideje: Washington, 1990.08.033. Legmagasabb iskolai végzettsége: Középiskola.4. Büntetett előéletű? Nem vagyok büntettett előéletű.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Zászlósként a motoros alosztályukban.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is félre állítom, le rádiózom a kocsi rendszámát, típusát, színét, személyek számát. Ezek után az anyósról lévő személyt küldeném igazoltatni, de ha Lincolnban állok akkor kiszállok, és felkészülten a váratlanra is oda állok a hátsó ajtó elejéhez. Ezek után íratokat kérnék, tájékoztatnám hogy miért húztam félre az urat/hölgyet, és lekérdezném az adatait vagy 10-29-et kérek a névvel. Ezek után kiosztom a csekket, íratokat vissza adom és lerádiózom hogy az igazoltatás véget ért melynek csekkelés lett a vége.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség felel a közbiztonságért, a közlekedésbiztonságért és a polgárok védelméért. A rendőrök a rendet őrzik, és szolgáljak a civileket a védelem ügyében.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való velem egyrangú, viszont őt fentebb tartják nálam. A felettes meg felettem lévő rangot tölt be.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A csekkek mennyiségével.11. Meséljen magáról pár mondatban. Brantley-nek hívnak, Jeffersonban lakom egy panelban. Eddig egy bárban voltam felszolgáló, de meguntam a szakmát hogy lenéztek, szóval váltok a rendőrségre. Jelenleg a rendőrségek egyikét céloztam meg, ami a Los Santosi lett most.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal megosztom a koordinátámat C0 indokkal, rádiózok hogy hány fegyveres van és C0 van, és ellentüzet nyitok.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Tudatosítom vele hogy ezek illegális szerek, amiket tiltott tárolni bárhol és fogyasztani.
.png)