- 2025. 05. 12.
- 4
- 1
- LS karakter
- Brandon Booker
- LV Karakter
- George Henry
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: diakapitany_2. Hogyan szólíthatunk? Laci!3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 11 821 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen!7. Mesélj magadról pár mondatban. Lacinak hivnak, 16-éves vagyok. Szlovákiában élek, jelenleg Szakközépiskolába járok autószerelő szakra! Suli után szoktam melózni, gépeket szerelek/rakok össze, illetve édesapámmal szoktam autókat szerelni. Már 5-éve MTA-zok, volt egy időszak amikor reggeltől estig nyomtam, aztán pedig hónapokig nem játszottam vele, de most megint megjött rá a kedvem mivel a nyáriszünet is megjött! hiányoznak már a jó RP-k és egy jó közösség :=)8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Bátor, szorgalmas, megbizható vagyok.Néha türelmetlen, nehezen meggyőzhető, önfejű
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Brandon Booker2. Születési helye, ideje: Los santos 1975.06.193. Legmagasabb iskolai végzettsége: Szakmunkásképző iskola4. Büntetett előéletű? Nem!5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Minél magasabb pozicióban, minél több tudással.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen!7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? A járművet biztonságos helyen megállítom, majd bemutatkozom, és ismertetem az ellenőrzés célját. Ezt követően elkérem a szükséges iratokat, miközben gondoskodom arról, hogy az intézkedés során semmilyen veszély ne álljon fenn. Amennyiben mindent rendben találok, tájékoztatom a járművezetőt, hogy folytathatja az útját.8. Mi maga a rendőrség? A rend fenntartása, közúti kihágók elleni intézkedések lebonyolítása. Kisebb rendezvények lezárása vagy biztosítása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való lehet a Vezérezredes is kisebb rendfokozatú rendőrnél
A közvetlen felettes a pl. zászlósnak a törzszászlós.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Mérlegelési szempontok: A személy előélete, Szabálysértés súlyossága, Körülmények.11. Meséljen magáról pár mondatban. Brandon Booker vagyok. Már kiskorom óta az az álmom, hogy rendőr legyek. Mindig is érdekelt, hogyan tudnék segíteni másokon, és hogyan lehet megvédeni az embereket. Az előző városban már dolgoztam a rendőrségnél, ahol nagyon meg voltak velem elégedve, és jó tapasztalatokat szereztem. Most itt próbálok új életet építeni, és szeretnék megint rendőrként dolgozni, mert ez az, amit igazán szeretnék csinálni!1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádión keresztül értesitem társaim és tűzparancsot kérek a feletteseimtől!2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ha nem is tudja mik azok, elő kell állítani és a mennyiségtől, és attól függően hogy melyik droghoz való elemeket találtunk a büntetést kiróni!
Utoljára szerkesztve:
.png)