Boris Alvarez -- Connor Mccarthy (PD)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

BGeriii

Újonc
2025. 10. 12.
10
0
ERDÉLY se nem magyar se nem román!
LS karakter
Boris Alvarez
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Boris Alvarez
Panaszra tett személy InGame neve:
Connor Mccarthy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Semmiféle rpt nem láttam arról hogy feltörik a zárat a farm ajtaján, a PD szúrópróba szerűen lezárt majdnem minden farmot mert Kábitószer van benne termesztve, nekem a szúrópróban nem abban merül ki hogy minden farmot át kell vizsgálni, érdekes módón miútán útánnakérdeztem egy AS-től hogy milyen tápoldat kell a nővényekre csak útánna kezdték el ezt a szúrópróbás átvizsgálásokat. Szerintem nagyvalószinűséggel nem lett volna semmi ha nem teszek reportot.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ha ennyire szúrópróbázni akkarnak random farmokon akkor vezessenek be egy szabályt hogy heti 1 alkalom a szúrópróba nem pedig napi, hisz aki le ppzi a farmot és belle minden magot akkor napi szinten bezárassák mert ,,szúrópróba,, és egy idő útán az embernek elmegy a kedve attól hogy a szerverbe belefektesse a sok ppt ha úgy is kárba megy ha pd kifog egy személyt akinél tudják hogy mindig van valami (akár mgsen is)

Szép napot! A tegnapi adminügy során véleményem szerint mindent megbeszéltünk. Logot is kaptál arról, ahogy faltörő kos segítségével feltörték a farmodat. Den főadmin is jelen volt az ügy során és megerősítette, hogy a rendvédelem engedélyt kapott ilyes fajta farm feltörésekre szúró próba szerűen SF-ben.

Erre a feltörésre azért került sor, mivel a másik sorban már két farmot lezártak drogtermesztés miatt, és a tiédet is kiszúrták szúró próba szerűen. A panaszkönyv jogtalan Z/H.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.