Blackx-re panasz!

• Thread starter Thread starter Vyqoz
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 162
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Vyqoz

Újonc
2025. 07. 19.
15
7
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Arne Bror
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Blackx
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Heló, úgy érzem teljesen jogtalanul lettem jailbe rakva. Még pedig DM történt ő szerint. Szóval az történt hogy a rendőrök beakarták vinni a haveromat és én meg elkezdtem kilöni őket, még pedig azért hogy ne vigyék be. És úgy sikeredett a lövés hogy eltaláltam egy civilt fejbe és el is mondtam hogy nem direkt volt. Csak hát Blackx ki se fejtette miért tesz jailbe semmit nem mondott jött mondta hogy DMre kapunk 120 percet és ennyi. És azért mondom hogy nem direkt volt mert minek áll oda amikor tudja hogy elfogunk kezdeni lövöldözni.És ő szerint nem volt normális amit csináltunk...
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Ha jogos akkor bocs a PK megírása miatt.

Utoljára szerkesztve:
Szia! közel se annyi volt elmondtam hogy ilyet nem feltétlen kéne hogy a haverod ugy menekited ki déli szerelő előtt a rendőröktől hogy ledarálod a rendőröket meg a haverodat is.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Szia! közel se annyi volt elmondtam hogy ilyet nem feltétlen kéne hogy a haverod ugy menekited ki déli szerelő előtt a rendőröktől hogy ledarálod a rendőröket meg a haverodat is.
Szia! Elmondtam nem direkt volt a társam kidarálása több mondatba mondtam el nem értettél meg, sőt el se mondtad hogy pontosan miért kerülünk jailbe, pedig asszem azt úgy elszokták mondani. De itt is elmondom hogy, a társaimat NEM DIREKT löttem ki.

@Vyqoz előrpt küld el nekem privátban.
Előrpt? Teljesen random jött az egész, nem volt 1 percünk se arra hogy előrpket beszélgessünk, csak "súttogva" megbeszéltük hogy megöljük őket mivel elfogják vinni a havert.

Megjöttem a bírálatommal!

Reagálva arra hogy "A TÁRSAIMAT NEM DIREKT LŐTTEM KI" most ez oké véletlen talán igen talán nem. Viszont okod nem volt őket kilőni ami tény! Nem tekinthető semmisnek az hogyha elkövetsz a valamit a jailt jogosan kaptad.

A panasz jogtalan az admin nem hibázott!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.