Blackx jelentkezése

• Thread starter Thread starter Blackx
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 159
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Blackx

Újonc
2024. 08. 07.
65
65
LS karakter
Ruby Graves
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d.
Milán/19/80

- UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)

- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Amikor szabadidőm van megpróbálom ráfordítani az egészet az adminkodásra, hogy tudjak segíteni a játékosoknak, esetleg egy kisebb időbeli rendszert kialakítanék magamnak ami szerint dutyznék, mivel azt gondolom hogy úgy jóval hatékonyabb.

- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Mert viszonylag jó kommunikációs képességekkel rendelkezem, mindig igyekszem megtalálni annak a módját hogy hogyan illeszkedjek be egy csapatba, és úgy gondolom hogy ez szokott is sikerülni

- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
gyakorlatilag szerver nyitás óta játszom, volt olyan időszak amikor kihagytam 2-3-4 hónapot, de egyébként szervernyitás óta játszom. Illetve magába a roleplay világba körülbelül 6 éve cseppentem bele.

- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igen voltam adminisztrátor több helyen is kisebb szervereken, de amit kiemelnék az Azul mta ott Blackx néven futottam.

- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Sziasztok, Milánnak hívnak 19 éves vagyok jelenleg Budapesten élek! Jelenleg tanulmányaimat is itt végzem egy szoftvertesztelő és fejlesztő szakon. Körülbelül 6 éve rp-zem aktívan, ebbe van fivem is, sőt ilyen fele-fele arányban szerepel a kettő. Szabadidőmbe általában számítógép közelébe vagyok, vagy haverokkal csinálunk valamit. Kis korom óta nagyon szeretek víz közelbe lenni, így sport gyanánt hetente 2-3x szoktam úszni. Általában egyedül szoktam menni úszni, hiszen az egyfajta kikapcsolódást is jelent számomra. A "második" életem az Balatonon játszódik hiszen van a családomnak egy hajója. Amint említettem imádok víz közelbe lenni és így ez a nyári időben egy nagyon jó időtöltés

- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Véleményem szerint az adminisztrátor feladata elsősorban a játékosok segítése, ez mellett a másik legfontosabb az a szerverszabályzat betartatása a játékosokkal, illetőlegesen a játékosok kérdéseire, problémáira választ, megoldást találni.

- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Én a Városházát választanám, ugyanis itt kezdődik az "életed" a szerveren.
A városháza egy olyan központi hely ahol mindent elérhetsz, első és legfontosabb az iratok igénylése, illetve különböző engedélyek megszerzése amire még szükséged lesz a későbbiekben. Miután kiváltottad az irataidat itt tudsz munkát elvállani ami nagyban segíti az "életedet", akár most, akár a későbbiekben pénzszerzés tekintetében.

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.