Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: Cápika.2. Hogyan szólíthatunk? Bálint , Cápika.3. Hány éves vagy? 22. éves vagyok.4. Játtszott perceid száma? 3360. Percel rendelkezek a szerveren.5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, voltam.7. Mesélj magadról pár mondatban. Bálint-nak hívnak, 22 éves vagyok idén novemberben töltöm a 23-at. Éltem 1.5 évet Svájcban jelenleg itthon Magyarországon élek, hegesztőként dolgozok ez is a szakmám. Szabad időmben gépen szoktam játszani vagy ha nem éppen a gépen akkor motorozok vagy éppen azt bütykölöm.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonságPozitív: Jól dolgozok csapatban, Türelmes vagyok, Jó logikával rendelkezem.Negatív: Hirtelen haragú, Szabadszájú, Makacs.
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Billy Roger.2. Születési helye, ideje: Los Santos. 1997. 02. 08.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Középiskola.4. Büntetett előéletű?Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Vagy a készenléti rendőrségnél képzelném el magam, vagy pedig Civil Rendőri szervezetnél.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Jármú mögött haladva fény jelzéssel figyelmeztetném az előttem haladó járművet, utána felszólítanám hogy húzódjon félre állítsa le a motort. Kiszállnék, elkérném az iratait, megnézném a csomagtartót hogy rendelkezik e EÜ csomaggal, hogyha rendelkezik EÜ csomaggal és az iratai is rendben vannak akkor tovább engedném. Igazoltatás alatt nyilván figyelném a hölgy/úr reakcióit, testbeszédét. Bármi fura dolgot vélnék felfedezni az igazoltatás során akkor már komolyabb átvizsgálással lépnék fel a hölgy/úr ellen.8. Mi maga a rendőrség? Maga a rendőrség aki a város biztonságáért felel, a közlekedésre, az emberekre, illegális cselekményekre.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való felettes egy vezetőt vagy egy parancsnokot jelöl, a közvetlen felettes az, akinek a beosztott közvetlenül alárendelt.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Megnézem milyen szabálytalanságot követett el a hölgy/úr és a BTK szerint fogom neki kiosztani a megfelelő büntetést.11. Meséljen magáról pár mondatban. Billy Roger 1997. február 8-án született Los Santos déli részén, egy középosztálybeli, de kemény környéken. A környék nem volt se a legrosszabb, se a legjobb, de elég volt ahhoz, hogy az ember hamar megtanulja, hol húzódnak a határok a törvény és az anarchia között. Édesanyja ápolónőként dolgozott, édesapjuk azonban korán elhagyta a családot. Így Billy és bátyja, Daniel, gyakorlatilag egymásra és az anyjukra voltak utalva.
Daniel hat évvel idősebb volt Billynél, és már fiatalon elhatározta, hogy rendőr lesz. Mindig is példakép volt az öccse számára: céltudatos, felelősségteljes, és sosem félt kiállni másokért még akkor sem, ha az veszélyes volt. Billy sokat tanult tőle, nemcsak emberileg, de abból is, mit jelent a hivatás.
2014-ben, Billy 17. éves korában, Daniel egy rutinellenőrzésnek indult bevetésen veszítette életét. Egy fegyveres gyanúsított ellenállt, és a lövöldözésben Daniel súlyosan megsérült – a kórházban belehalt a sebesüléseibe. Az esetet hivatalosan „tragikus szolgálati balesetként” zárták le, de Billyben mindig is ott motoszkált a kérdés. Biztos, hogy mindent megtettek a társai, amit lehetett? Vajon tényleg csak a véletlenen múlt?
Ez a veszteség mély nyomot hagyott benne. Egy ideig elzárkózott a világtól, az iskolai teljesítménye visszaesett, és volt idő, amikor könnyen rossz útra térhetett volna. Azonban édesanyja kitartása és Daniel emléke végül visszarántották. 19. évesen beiratkozott a rendőrakadémiára, és négy éven keresztül kitartóan tanult, edzett, és keményen dolgozott.
Az akadémián nem volt a leghangosabb, de a legkitartóbbak közé tartozott. Sosem az erőszakos megoldásokat kereste, hanem az ésszerűséget és a higgadtságot. Oktatói szerint rendkívül jól kezeli a stresszt, és gyorsan reagál váratlan helyzetekben. Tanulmányai során külön érdeklődést mutatott a közösségépítés és a bűnmegelőzés iránt, nem csak letartóztatni akart embereket, hanem megelőzni a bűnt.
Most, 28. évesen, készen áll arra, hogy szolgálatba álljon. Nem hajszolja a hírnevet vagy a rangokat, ő csak egy ember, aki jobbá akarja tenni azt a várost, ami egykor elvette tőle a bátyját. Billy úgy érzi, ez az ő útja és a múlt nem visszahúzza, hanem előre viszi.
Szituációs kérdések1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? A rádión azonnal értesítem a társaimat, C0. megpróbálok egy biztonságos helyen megállni ahol védem a saját testi épségemet és a társam/társaim épségét akikkel egy egységet alkotunk.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Azonnal ki szállítom az autóbol, ruházatát át vizsgálom ezután előállítom és egy mélyebb kihallgatásra viszem be az őrsre hogy még is honnan illetve hogyan került hozzá ez az illegális tárgy.