Bianca Cederstrom--->Jelentkezés

• Thread starter Thread starter Gyurex
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 59
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Gyurex

Újonc
2025. 06. 22.
2
1
LS karakter
Bianca Cederstrom
DAWNCITY-2.png
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: .gyurex​
2. Hogyan szólíthatunk? Dani​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? 52(folyamatosan nő)​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam megfordultam Teknél,illetve PD-nél is​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. 17 éves srác vagyok,Tolna megyében lakok egy kisebb városban.Munka,illetve iskola mellett gyakran járok el sportolni,illetve a baráti társasággal kimaradni.Van egy kis családi vállalkozásunk hétvégente,vagy amikor a kedvem tartja akkor bemegyek oda is dolgozni.Amikor elkezdek bele merülni az RP-be akkor képes vagyok egy egész napot eltölteni a gép előtt.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság
Pozitív:
-nyitott vagyok új emberek felé
-tökéletesen tudok csapatban dolgozni
-mindenkinek folyamatosan csak a jót akarom
Negatív:
-hamar feltudnak hergelni az idióta emberek
-nem bírom aki irígy,és folyamatosan csak magára gondol
-utálom a pofátlan embereket,és hajlamos vagyok kiosztani őket,hogyha nem bírnak magukkal​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Bianca Cederstrom​
2. Születési helye, ideje: 2000.10.12 Stockholm​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: International Law Enforcement Academy(Nemzetközi rendészeti akadémia)​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Kezdetben járőrként,aztán a későbbiekben valamilyen speciális alakulatnál​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?

1.​

A rendőr jól látható, szabályos egyenruhát visel.
Megfelelő, biztonságos helyen történik a megállítás (pl. belátható útszakasz, nem veszélyezteti a forgalmat).
Megkülönböztető jelzést (rendőrautó fényhíd, karjelzés, megállító tábla, vagy piros színű irányító jelzőbot) használ a jármű megállításához.

2.​

A jármű megállása után a rendőr kifigyel, majd megközelíti a járművet óvatosan, a saját biztonságára ügyelve (általában hátulról, oldalról).
Bemutatkozik: nevét, rendfokozatát, szervét közli, szolgálati igazolványát kérésre felmutatja.
Közli az igazoltatás okát: pl. rutinszerű ellenőrzés, szabálysértés, célzott akció stb.

3.​

Elkéri a vezetői engedélyt, forgalmi engedélyt, kötelező biztosítás igazolását, esetleg személyi igazolványt és lakcímkártyát is.
Ellenőrzi az adatok valódiságát, esetleg rádión vagy elektronikus eszközön keresztül lekérdezést végez.

4.​

Szemrevételezéssel ellenőrzi a műszaki állapotot, rendszámot, lejárt műszakit, kötelező felszereléseket, esetleges módosításokat.
Gyanú esetén átvizsgálhatja a járművet (pl. szállított tárgyak, csomagtér, belső tér).

5.​

Alkoholteszt elvégzése.
Drogteszt (gyanú alapján).
Csomagtartó vagy utastér átvizsgálása (különösen bűncselekmény vagy szabálysértés gyanúja esetén).
Utasok igazoltatása.

6.​

Ha minden rendben van: megköszöni az együttműködést, visszaadja az iratokat.​

Ha szabálysértés történt: figyelmeztetés, helyszíni bírság, feljelentés (jegyzőkönyv készítése, aláíratás).

7.​

Tájékoztatás a további teendőkről (pl. fellebbezési lehetőség, bírság befizetése).
Elköszön, biztonságos elindulásra utasítja a sofőrt.

8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami fegyveres szerv, amely a közrend és közbiztonság védelméért, a bűncselekmények megelőzéséért, felderítéséért, valamint a jogszabályok betartásáért felel.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?

A közvetlen felettes az, aki közvetlenül irányítja a munkámat, míg a feljebbvaló minden olyan magasabb beosztású személy, aki a szolgálati rendben fölöttem áll.

10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A rendőr a szabálysértés súlyossága, a bírságtételek és a személy előélete (pl. priusz) alapján mérlegel.​
11. Meséljen magáról pár mondatban.2000. október 12-én születtem Stockholmban. Fiatal korom óta érdeklődöm a közrend és a biztonság iránt, ezért elkötelezetten szeretnék a rendvédelem területén dolgozni. Kitartó, megbízható és felelősségteljes személynek tartom magam, aki szeret csapatban dolgozni és gyorsan alkalmazkodik a kihívásokhoz.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Jelentem a lövöldözést, támogatást kérek, és biztonságos távolságból folytatom az üldözést a protokoll szerint.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Előállítom az illetőt, lefoglalom a járművet, jegyzőkönyvezem az állítását, és eljárást indítok kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt.

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Kevés játszott perc, próbáld újra 1 hét múlva. ))
Tisztelettel:
Deshawn Galloway r. Ezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.