Besnik Gashi>>>>Kusma Maxim, Ignacio Cazal [Croxy]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

K.Y.L.E

Újonc
2024. 07. 31.
20
12
LS karakter
Besnik Gashi
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Besnik Gashi
Panaszra tett személy InGame neve:
Kusma Maxim+ ismeretlen személy.
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Illegális Piacon voltak, aztán nézegették Dutyba az NPC-ket, hogy mi van a készleten. szerintem ez szereptévesztés mivel rendvédelmisek, és az Illegálosoknak van a Piac.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
(A kép 2 napos.) Mi marad nekünk ha a rendvédelmisek ott vásárolnak.(Köszönöm szépen a bírálást.)

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, várom a válaszukat erre 24 órájuk van.

UI: Ignacio Cazal volt a másik neki is várom a válaszát.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
  • Wow
Reactions: ezmegki és Miruus1
Csao en vagyok a Kusma Maxim. Az en regi cuccaimat tettem be piacra semmit nem vasaroltunk es szerintem meg se neztunk mas piacot. Nem tudom neked mivel lett kevesebb ennel hogy beraktam 3 fegyvert a piacra. Ignacio pedig csak eljott velem neki ehez noncs koze o csak ott volt. Reszemrol ennyi varom az admin biralatat.

• Haha
Reactions: ezmegki
Na hali!

Meg is jöttem a bírálattal, igazzából teljesen nonszensz dolognak tartom azt, hogy ti dutyba teljes navos cuccba elindultok az ILEGÁL piacra ami a nevébe is benne van, hogy kinek lett ez kitalálva, ezért a panasz jogos, rendvédelemnek még mindig semmi keressni valója nincs az ilegál piacon bármilyen formában is.

Kusma Maxim 120 percet kap szereptévesztés miatt.
Ignacio Cazal igaz nem adott el fegyvert viszont neki ugyanugy semmi keressni valója nem volt ott ezért ő 90 percet fog kapni szintén szereptévesztés indokkal.

-Croxy.

• Imádom
Reactions: K.Y.L.E
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.