Bernard West panasztétel

• Thread starter Thread starter Zeyra
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 122
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zeyra

Újonc
2025. 08. 20.
26
8
guns.lol
LS karakter
Sandro Vitelli
Bernard West - Enrico (Admin 1)
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:
Bernard West
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico (Admin 1)
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Meghaltam SF gyár, majd újraéledtem LS korháznál. Kértem egy auto get-et és Enrico azt írta hívjak vontatót/fuvarost. Voltak hirdetések de egyik sem válaszolt se telefonon, se sms-ben. Aztmondta ezesetben nem getel-het nekem és elment. Az pedig hogy meghalok gyár majd újraéledek az nem ic ügy.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Videó hosszú lett szóval 2 klip (1. klip és aztán a 2. klip pedig a folytatás) van összesen:
klip.1: klip.2:
Megjegyzés:

Sok ilyen eset történt már Enrico-val szemben viszont ami sok az sok és még barátaim is panaszkodnak rá.

Cső! A panaszt én bírálom, várom Enrico válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Enrico
Sziasztok!

Igen kért egy get-et amire azt válaszoltam hívjon vontatóst/fuvarost mert volt fent olyan elérhető hírdetés nem is egy.
Írta hogy hívott meg kérdeztem tamas-t hogy tényleg írt e neki tamas azt válaszolta hogy nem írt neki senki (Mivel neki is van fent hírdetése)
És még annyit hozzá teszek hogy ha kihívnak valakit akkor ne 1-2 perc múlva írjatok új reportot hogy nem jön ki lehet épp munkába van és várja hogy végezzen vele.

Több hozzáfűzni valóm nincs mivel a videón is látszik hogy nem sokat vár a hívás után írja a reportot hogy nincs válasz.

• Imádom
Reactions: tamas
Még annyi hogy RP szerveren vagyunk nem azért vagyunk mi Adminisztrátorok hogy kocsikat geteljünk és fixeljünk minden esetben. (Természetesen ha van bizonyítékod bug/hiba esetén akkor igen)
Ha minden esetben getelnénk és fixelnénk nem lenne értelme azért jártok fel hogy RP-t csináljatok, IRL sincs ott egy Admin hogy ha lerobbantok az autópályán adjon nektek fixet.
Ez egy IRL alapú játék amit minél élethűbben kell játszani, de az hogy minden második report fix/get annak sincs sok értelme néha.

Utoljára szerkesztve:
Én annyit fűznék hozzá, hogy ha IRL meghalok akkor nem éledek újra. Viszont itt újraéledek és ez már nem nagyon IC ügy.

Én annyit fűznék hozzá, hogy ha IRL meghalok akkor nem éledek újra. Viszont itt újraéledek és ez már nem nagyon IC ügy.
Ehhez nem fűzök inkább semmit.

Várom az bíráló Adminisztrátor bírálatát.

Cső újra!

Nagyjából mindent leírt Enrico, így nem koptatom a billentyűzetet fölöslegesen... Annyival egészíteném ki, hogy megannyi módon megtudtad volna oldani a visszajutást a kocsidhoz tekintettel arra, hogy tudod hol haltál meg. Az meg, hogy a barátaid is panaszkodnak rá... Tegyenek panaszt, amennyiben rendelkeznek megfelelő bizonyítékkal Enricoval kapcsolatban, mindenképp cselekedni fogunk. Nem egymást között kell sutyorogni, tenni kell az ügy érdekében, ha valami nem oké.

Jogtalan.

• Imádom
Reactions: Enrico
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.