Benő adminisztrátori jelentkezése.

• Thread starter Thread starter Beni
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 166

Beni

🥀
SzuperAdmin
LS
2025. 05. 18.
1,325
401
🇱🇹
www.youtube.com
LS karakter
Denis Valerijovych
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI JELENTKEZÉS - SABLON

Neved / Életkorod / Account ID-d:
Benjámin, 18éves vagyok jelenleg, az Account ID-m pedig: 8178.
UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.):
image.png

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
A szerveren fent töltött idő 90%-át az adminisztrátori munkámra fordítanám, ez körülbelül 3-3,5óra lenne minimum!
Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba?
Úgy gondolom, a Roleplay világban töltött időm alatt nagyon sok tapasztalatot szereztem más szerverekről, ahol is többször voltam Admin segéd. Segítőkésznek és gyorsan gondolom magam, ami úgy gondolom szükséges egy ilyen pozíció betöltése során. Nem lenne újdonság számomra a szabályzat betartása, a mérlegelés, hogy megfelelő és korrekt szankció kapjon a szabályt szegő játékos!
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
A Dawn-on nemrég kezdtem el játszani, de körülbelül 5éve RP-zek aktív szinten, és legalább 350.000 perc van a hátam mögött.
Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Nem voltam még Admin, de többször voltam Admin segéd a See szerverén, egyrészt azért is csak segéd, mert idő hiányában akkor nem tudtam az Admin feladatot vállalni.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Benjáminnak hívnak, 18 éves vagyok, jelenleg végzős, hobbi szinten régen motort, most pedig autót építek. Szabad időmben játszani szoktam leginkább a GTA fogott meg. Nyugodt személyiség vagyok, könnyen kommunikálok bárkivel bármilyen témáról, és könnyedén dolgozom csapatban is. Idén érettségiztem, a jövőben szeretném folytatni az egyetemen tanulmányaimat mérnökként. . Ha valamiben hibázom, igyekszem azt tanulásként felfogni, és legközelebb jobban csinálni. Nyitott vagyok a fejlődésre, és szívesen veszem a visszajelzéseket. Úgy érzem, hogy adminisztrátorként felelősségteljesen, segítőkészen tudnék működni a közösség érdekében.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az ADMIN feladata számomra a játékosok panaszának korrekt kezelése, ezen kívül a kezdő, illetve nem kezdő játékosok eligazítása kérdéseikben. Fontos az, hogy az ADMIN pontos választ tudjon adni a kérdésre, ezáltal is megakadályozva azt, hogy egy kezdő játékos szabályt szegjen.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem a szerveren a legfontosabb hely a Városháza, mert itt kezdődik egy játékos életútja, itt választja ki az első munkáját ahol elkezd dolgozni, hogy megtudja vásárolni az első autóját, esetleg ingatlanját, itt váltja ki, újítja meg az okmányait!​

Szia, a lapod a vezetőség döntése alapján ELFOGADÁSRA került!
Gratulálunk!
Keress fel egy Főadmin / Szuperadmint privát üzenetben itt fórumon