- 2025. 03. 17.
- 1
- 0
- LS karakter
- Ivan Petrov
- Globális Moderátor jelentkezés | Benji -
- Játékbeli, és fórum neved:
Ivan Petrov, Benji
- Mióta játszol a szerveren, mióta használod a fórumot?
2025. 03. 03. ekkor regisztráltam a szerveren, viszont nemrég tértem vissza, mivel az egész MTA-t abbahagytam több okból kifolyólag, 2025.03.17-én regisztráltam fel a szerver fórumjára, mostanság kezdtem el aktív lenni fórumon mióta visszatértem.
- Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
Azért, mert még nem töltöttem be fórumon Globális Moderátor szerepet, és ezzel is tapasztalatot szeretnék szerezni, illetve a fórumozókat szeretném asszisztálni.
- Miért pont téged válasszunk?
Azért találom magam alkalmasnak erre a feladatra, mivel eléggé aktív tudnék lenni, gyorsan beletanulok a dolgokba, rendkívül segítőkész vagyok, helyesírási készségemmel sem szokott probléma adódn, kiváló problémamegoldó készséggel rendelkezem.
- Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Mivel nemrég tértem vissza, ezért az elmúlt időben nem voltam a fórumnak aktív használója, viszont most, hogy visszatértem ezért igyekszem, amikor a szerveren játszok, ráérek akkor aktív leszek, napi több órát is tudom a fórumot figyelni, és a fórummal kapcsolatos ügyeket intézni.
- Mutasd be a referenciáidat (ha vannak)
Nem rendelkezem referenciával.
- Hogyan tudnád segíteni egy kezdő fórumozó dolgát?
Először is ismertetném vele a felületet, a szabályzatot, mi hogyan működik, hogyan tud kérelmeket, jelentkezéseket, és ehhez hasonló dolgokat önállóan megírni, ehhez ugyebár eléggé fontos a BB kódolás, amivel megadjuk az adott szövegünknek a formáját, stílusát, én ezt az egy dolgot tartom igazán szokatlannak a kezdő fórumozók visszajelzései alapján még a múltból felidézve, és régen én is tapasztaltam, hogy a BB kódolás bonyolultnak tűnik, viszont egyáltalán nem az, ha szerzünk egy kis tapasztalatot.
- Ismeretséged a csapaton belül?
Nincs ismerettségem a csapaton belül, legalábbis nem tudok róla.
- Mesélj magadról, minimum 5 mondatban (ami számodra fontos és nyilvános)!
Benjámin vagyok, de a becenevemet a "Benji"-t jobban preferálom, 16. életévemet töltöttem Szeptember 6-án.
Pest vármegyében élek a szüleimmel egy kisebb városban már születésem óta.
Korábban rengeteget játszottam játékokkal, ezek között szerepelt a Multi Theft Auto (MTA) is, viszont mostanra már nem annyira fog meg ez a világ.
Jelenleg középiskolába járok, szakmát tanulok, viszont komolyabb elképzeléseim vannak a jövőre tekintve, és nem a tanult szakmába szeretnék elhelyezkedni.
Régebben fontos szerepet játszott az életemben a sport is viszont ezt most kicsit elhanyagoltam, de idővel újra szeretnék űzni valamilyen sportot.
Utoljára szerkesztve: