Benjamin L Fade jelentkezése

• Thread starter Thread starter kyzen1
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 54
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kyzen1

Újonc
2025. 09. 20.
2
0
LS karakter
Benjamin L Fade
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Balázsnak, 16 éves vagyok.
Account ID-d?
>8580
Hány játszott perccel rendelkezel?
>166, Amikor MTA inditóban volt a Dawn, ott volt még 550+ órám.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Balázs-nak hívnak, 16 éves vagyok és Autószerelőnek tanulok. Kiskorom óta érdekelnek a kocsik, és ezeknek a világa. Baranya megyében lakom, egy kis faluban ahol szoktunk a rokonokkal, pár barátommal focizni, kerékpározni, kosarazni, néha motorozni. Nyitott vagyok az új dolgokra, és szeretek csapatban dolgozni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy adminsegéd feladata, hogy támogassa az adminokat a szerver működtetésében. Segít az új játékosoknak eligazodni, és válaszol a kérdéseikre. Jelentést készíthet a szerver eseményeiről vagy a játékosok viselkedéséről. Emellett kapcsolatot tart a játékosok és az admincsapat között, valamint elvégzi a rá bízott kisebb feladatokat.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd segítőkész és türelmes a játékosokkal. Figyelmesen követi a szerver szabályait, és mindig példát mutat a viselkedésével. Megbízható, felelősségteljes, és pontosan jelenti az adminoknak, ha problémát észlel. Emellett jó kommunikációs készségekkel rendelkezik, és igyekszik megoldani a kisebb gondokat önállóan, amennyiben lehetséges.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék adminsegéd lenni, mert Jó lenne kicsit jobban belátni abba, hogyan működik a szerver belülről. Sok játékos van, aki kérdez vagy elakad, és szerintem tudnék segíteni nekik. Összességében, szimplán szeretem ezt a közösséget és nem csak játszani akarok benne, hanem hasznos tagja is lenni.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Megvan bennem a türelem és a tapasztalat is ahhoz, hogy segíteni tudjak a játékosoknak, amikor szükség van rá. Több mint 3 éve mta-zok, így jól ismerem a rendszereket és a szabályzatot is. Nem vagyok az a típus, aki túl akarja tolni a dolgokat, de ha kell, tudok komolyan és felelősen viselkedni. Ha valaki kérdez vagy elakad, nem az az első gondolatom, hogy okoskodjak, hanem az, hogy segítsek neki eligazodni. Ha valamit rosszul csinálok, abból próbálok tanulni, nem megsértődni,
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>2-4 órát iskola mellett. Hétvégén - Nyári vagy bármilyen szünetben ez lehet 5-7 óra is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Autó iskola - Itt kell lerakni a jogosítványt, hogy legálisan vezethess autót. Majd Autókereskedés - Itt tudsz venni autót, ízlésed szerint. És végül, de nem utolsó sorban a Pláza - Itt van sok bolt, hobby boltot is megtalálja, és tud vásárolni ásót, detektort, mobilt. Majd el tud menni detektorozni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Segítőkész ember vagyok, aki szívesen áll mások rendelkezésére, és a kitartásomnak köszönhetően mindig igyekszem végigvinni, amit elkezdek. Könnyen barátkozom, mert nyitott és barátságos a természetem. Ugyanakkor előfordul, hogy halogatom a feladataimat, és emiatt nehezebben haladok. Néha türelmetlen leszek (nehezebb napok után), ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretném, és sokszor túlzottan szigorúan kritizálom saját magamat.​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy a kevés perc miatt elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.