- 2025. 06. 04.
- 9
- 3
- LS karakter
- Barry Holman
- LV Karakter
- Barry Holman
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Bence, 18 éves vagyok. Account ID-m: 8472
Az időmet arra fordítanám, hogy segítsem a játékosokat, figyeljem a szabályszegéseket, és hozzájáruljak a szerver nyugalmához, aktív jelenlétemmel és elérhetőségemmel.
Megfelelőnek érzem magam a csapatba, mert jól tudok együttműködni, könnyen alkalmazkodom, probléma esetén nyugodtan kezelem a helyzeteket, és nem félek a felelősségtől. A célom az, hogy a játékosok egyre jobb élményeket kapjanak a szerveren, ehhez pedig készen állok segíteni.
Több, mint 1,5-2 éve vagyok aktív játékos a magyar MTA szervereken, DawnMTA-n kb 3-4 hónapja kezdhettem el játszani. Előtte más RP szervereken is játszottam, így a roleplay szabályai ismertek számomra.
Igen, voltam már admin kisebb szervereken, jellemzően xb3n6e néven. Ezeken a szervereken megtanultam használni a probléma megoldó készségeimet illetve a határokat ameddig egy Admin elmehet.
A nevem Bence, 18 éves vagyok, jelenleg informatikai szakon tanulok. Gyerekkorom óta érdekel az informatika, és különösen közel áll hozzám a programozás világa. Szabadidőmben szeretek kisebb programokat írni, játékokat fejleszteni, illetve aktívan részt venni különböző RP közösségek életében. Leginkább most már csak DawnMTA de régebben HL-n és SeeMTA-n is megtalálható voltam.
Rugalmas, gyorsan tanuló és együttműködő személynek tartom magam (bár a barátaim is sokszor elmondták már ezt rólam) aki képes a visszajelzéseket építő módon kezelni. Könnyen szót értek másokkal, de ha kell, határozottan is tudok viselkedni.
Az Admin feladata, hogy biztosítsa a tisztességes, élvezhető és szabályos játékkörnyezetet mindenki számára. És, hogy segítséget nyújtson a játékosoknak, kezelje a problémákat, felügyelje a szerver működését és példát mutasson. Röviden az Adminok tudják kordában tartani a szervert, hogy a szabályszegések kevesebbek legyenek.
A városi kórház szerintem az egyik legfontosabb helyszín, mivel itt történik a legtöbb sérülés, újraélesztés, és ez az egészségügyi RP központja. Emellett rengeteg frakciós interakció kapcsolódik hozzá, legyen szó rendőrségről, tűzoltóságról vagy civilekről. Egy ilyen helyszín nélkülözhetetlen a szerver életében. Vagy akár fontos hely a Városháza, Rendőrség, Munkahelyek stb. amennyiben kéritek ezeket is kifejthetem jobban.
Köszönöm, hogy elolvastátok a jelentkezésem!
.png)