Bence jelenkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

BenceLV

Újonc
2025. 03. 23.
50
4
LS karakter
Mario Khazarow
LV Karakter
Mario Khazarow
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - KÖVETELMÉNYEK

Neved / életkorod /Account id
Bence / 18 / 3213
UCP kép
Ha elérhető lesz csatolom .

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

Naponta 4 de hétvégén 5-6 órát tudok lenni.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

Elég kevés dolog szokott megmozgatni, viszont hogyha valami felkelti az érdeklődésemet akkor arra mindig nagy hangsúlyt fektetnek. Nem sajnálom a bele vetett energiát, sem az időt. Sok szerveren játszottam viszonylag sok mindent megéltem már, sok tapasztalatot gyűjtöttem. Úgy gondolom, hogy rendelkezem a szükséges képességekkel ahhoz, hogy hozzátudjak járulni az adminisztrátori csapathoz.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Már 3-4 éve roleplayezek a dawn ra már régóta játszok a mostani szerver előtt is.

Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Calm MTA - -Admin 1 , adminsegéd
Hungary life sa style -adminsegéd
Purple mta- admin 1 - Főadmin - ig

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Nádas Bence vagyok 18 éves vagyok. Festő-nek tanulók és idén végzek. Már 3 éve rpzek volt kihagyás de most már 1 éve folyamatosan rpzek.Szokatam zenét hallgatok.Szoktam más játékokkal is játszani. Hosszú i betűm nincs így csak rövid i betűm van. Jövöre már dolgozni fogok így lesz valamikor mikor nem tudok lenni de többségbe leszek. Így fogom csinálni dolgomat a szerveren és sokszor fent leszek .

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

Adminok felelősek a közösség zavartalan működéséért, a szabályok betartatásáért és a játékosok élményének biztosításáért. Feladataik közé tartozik a szabályok betartatása, a játékosok segítése, a technikai problémák megoldása, valamint a közösség zökkenőmentes működésének biztosítása. Emellett az adminok figyelemmel kísérik a szerver eseményeit, moderálják a játékosokat és segítenek konfliktusok kezelésében is. Összességében az adminok biztosítják, hogy a szerver egy igazságos, barátságos és szórakoztató hely maradjon minden játékos számára.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet. <<

Autókereskedés: Ha kellő ingame pénzzel avagy prémium ponttal rendelkezel és szeretnél magadnak egy járművet vásárolni azt itt teheted meg. Található egy lista az adott jármű adatairól ahol részletesen mindent leír a rendszer, például az adott jármű limitje milyen formában van azaz betelt vagy még nem, ha a limit betelt az autót megtudod vásárolni Prémium pontból is ilyenkor a rendszer figyelmen kívűl hagyja a limitet.​

Szia, a lapod a vezetőség döntése alapján ELUTASÍTÁSRA került!
Ne csüggedj, lesz még lehetőséged újrapróbálni!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.