Bence adminisztrátori jelentkezése

• Thread starter Thread starter Bence
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 119
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bence

Újonc
2024. 07. 30.
3
1
Eger
LS karakter
Khalid Al Jabba
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d

Bencének hívnak, 22 éves vagyok.
8-as az acc ID-m, nyitás óta játszom.
IC nevem: Khalid Al Jabba

UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)

1.jpg

2.jpg

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

Mivel nincs jelenleg frakcióm, plusz szeretnék visszatérni közétek, és elég sok szabad időm van mostanában OOC is, sokat tudnék foglalkozni az adminkodással,
napi több órában akár hétvégéket beleértve.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

Azért gondolom hogy beleillek a csapatba, mert én már nyitáskor is admin voltam nálatok, pk sosem volt rám tudomásom szerint, illetve
FA jelölt is voltam, mikor még Shelby volt az SA. Elég korrekt embernek tartom magam, mindig meghallgatok minden félt,
képes vagyok határozott lenni minden helyzetben. Elég 'chill' vagyok úgyhogy az alapján kezelem a dolgokat is.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

Amint említettem (de látszik az acc ID-n is) nyitás óta játszom a szerveren, akkor rengeteget foglalkoztam az adminkodással, én vezettem a NAV-ot is,
rpzni pedig szerintem már bő 4-5 éve biztosan tolom, főleg See-n és itt nálatok.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Bence néven voltam nálatok, 2-es adminként kezdtem. (2024.08.03-án vettetek fel még az UCP-ben ottvan az Admin nick-em is ha megnézitek a képet)

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Bence vagyok nemrég töltöttem a 22-ik életévemet. Itthonról dolgozok, ezért is van rengeteg szabad időm játszani.
Sportként jiu-jitsuzom amiben idén nyáron szereztem meg a kék övem.
Hobbi szinten focizni szoktunk lejárni haverokkal, illetve kocsmázni, bulizni.
Illetve nemrég megvett pacimmal kocsikázni hajnalokig elbaszni 40k-kat kétnaponta benzinre de az mellékes :D
Személyiség ügyileg azt tudom elmondani hogy elég nyugodt személy vagyok, tudok kezelni minden szituációt amibe belecsöppenek.
Ha probléma van addig nem engedem el a témát míg meg nincs oldva, mert úgyhiszem mindenre van megoldás.
Mindig őszinte vagyok, és megtisztelem azt akivel beszélek és ezt el is várom vissza.
Elég jó ember ismerő vagyok, hamar felismerem ha hazudnak.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

Szabály szegések szankcionálása, a szerver felügyelete, a játékosok és egymás segítése különböző dolgokban akár admin ügyekben,
akár játékos ügyekben.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

Véleményem szerint az első és legfontosabb hely az a városháza, hiszen itt tudod kiváltani az összes iratod amivel tudod magad igazolni.
De vitába jöhet a pláza is, ahol minden féle dolgot megtalálsz ami ahhoz kell hogy el tudd kezdeni az életed Dawn City-ben.​

Szia, a lapod ELUTASÍTÁSRA került!
Szerintem tudod miért, egyelőre nincs lehetőséged visszakerülni.

• Kedvelés
Reactions: dennis
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.