ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d
A nevem Bence, 22 éves vagyok jelenleg.
Acc id: 8
Ic név: Raphael Dubois
UCP előélet
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Az időmet elég egyszerűen be tudnám osztani, mivel nem elősször vagyok admin, ráadásul OOC is elég sok időt tudnék fektetni
a szerverbe, mivel itthonról dolgozom.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Azt leszámítva, hogy régebb miért adtam le, teljesen másabb felfogással állnék hozzá az adminkodáshoz. Szerettem admin lenni, úgy gondolom hogy a feladatom jól végzem/végeztem. Szeretném magam újra kipróbálni ebben a feladatkörben. Gondoltam megpróbálom mégegyszer a jelentkezést, hátha adtok egy esélyt ennek.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Nyitás óta játszom, rp-t pedig kb. 4-5 éve tolom.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Bence néven voltam adminisztrátor itt DawnMTA-n.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Bence vagyok nemrég töltöttem a 22-ik életévemet. Itthonról dolgozok, ezért is van rengeteg szabad időm játszani.
Sportként jiu-jitsuzom amiben idén nyáron szereztem meg a kék övem.
Hobbi szinten focizni szoktunk lejárni haverokkal, illetve kocsmázni, bulizni.
Illetve nemrég megvett pacimmal kocsikázni hajnalokig elbaszni 40k-kat kétnaponta benzinre de az mellékes
Személyiség ügyileg azt tudom elmondani hogy elég nyugodt személy vagyok, tudok kezelni minden szituációt amibe belecsöppenek.
Ha probléma van addig nem engedem el a témát míg meg nincs oldva, mert úgyhiszem mindenre van megoldás.
Mindig őszinte vagyok, és megtisztelem azt akivel beszélek és ezt el is várom vissza.
Elég jó ember ismerő vagyok, hamar felismerem ha hazudnak.
Tavaly még elég makacs voltam és türelmetlen, ez látszott is, de ezen elég sokat dolgoztam, és úgy hiszem hogy ez nem lenne akadály mostmár.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
A szabályt szegő playerek szankcionálása, figyelmeztetése, a szerver felügyelete, játékosok segítése kérdésekben illetve cselekvésekben.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
A szerveren szerintem az első és legfontosabb hely ahova az új playereknek kellene mennie, az a városháza. Itt tudjuk kiváltani az iratainkat, ami az egyik legfontosabb kezdő eleme hogy DawnCity városában élhess. Itt tudod kiváltani személyigazolványod, jogsidat, ingatlanjaidat bejelenteni illetve forgalmit kiváltani, valamint különböző engedélyeket. (fegyver, horgász, bányász)
A nevem Bence, 22 éves vagyok jelenleg.
Acc id: 8
Ic név: Raphael Dubois
UCP előélet
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Az időmet elég egyszerűen be tudnám osztani, mivel nem elősször vagyok admin, ráadásul OOC is elég sok időt tudnék fektetni
a szerverbe, mivel itthonról dolgozom.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Azt leszámítva, hogy régebb miért adtam le, teljesen másabb felfogással állnék hozzá az adminkodáshoz. Szerettem admin lenni, úgy gondolom hogy a feladatom jól végzem/végeztem. Szeretném magam újra kipróbálni ebben a feladatkörben. Gondoltam megpróbálom mégegyszer a jelentkezést, hátha adtok egy esélyt ennek.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Nyitás óta játszom, rp-t pedig kb. 4-5 éve tolom.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Bence néven voltam adminisztrátor itt DawnMTA-n.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Bence vagyok nemrég töltöttem a 22-ik életévemet. Itthonról dolgozok, ezért is van rengeteg szabad időm játszani.
Sportként jiu-jitsuzom amiben idén nyáron szereztem meg a kék övem.
Hobbi szinten focizni szoktunk lejárni haverokkal, illetve kocsmázni, bulizni.
Illetve nemrég megvett pacimmal kocsikázni hajnalokig elbaszni 40k-kat kétnaponta benzinre de az mellékes
Személyiség ügyileg azt tudom elmondani hogy elég nyugodt személy vagyok, tudok kezelni minden szituációt amibe belecsöppenek.
Ha probléma van addig nem engedem el a témát míg meg nincs oldva, mert úgyhiszem mindenre van megoldás.
Mindig őszinte vagyok, és megtisztelem azt akivel beszélek és ezt el is várom vissza.
Elég jó ember ismerő vagyok, hamar felismerem ha hazudnak.
Tavaly még elég makacs voltam és türelmetlen, ez látszott is, de ezen elég sokat dolgoztam, és úgy hiszem hogy ez nem lenne akadály mostmár.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
A szabályt szegő playerek szankcionálása, figyelmeztetése, a szerver felügyelete, játékosok segítése kérdésekben illetve cselekvésekben.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
A szerveren szerintem az első és legfontosabb hely ahova az új playereknek kellene mennie, az a városháza. Itt tudjuk kiváltani az iratainkat, ami az egyik legfontosabb kezdő eleme hogy DawnCity városában élhess. Itt tudod kiváltani személyigazolványod, jogsidat, ingatlanjaidat bejelenteni illetve forgalmit kiváltani, valamint különböző engedélyeket. (fegyver, horgász, bányász)
.png)